Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha valaki 4-5 randi után még nem szerelmes,
arra érdemes várni?
nem ertek egyet azzal, h nincs platoi szerelem. ha nem lenne, akkor ez a fogalom se letezne. van, csak nem mindenki fogekony arra, hogy benne kialakuljon, altalaban a gyakorlatias gondolkodasu emberek nem hisznek benne, akik szeretnek mindent analizalni, es megerteni, nem adjak at magukat az erzeseknek
2017. jún. 27. 09:44
12/19 A kérdező kommentje:
#11 persze, hogy létezik, én regetegszer voltam "szerelmes" olyan pasikba, akiket alig ismertem :D Mégis oda-vissza voltam értük, egész nap ők jártak a fejemben. Azóta is csak olyannal jövök össze, akinél már az elején érzek ilyet. De akkor ezek szerint ezzel nem mindenki van így? Van olyan, hogy úgy jössz össze valaki el, hogy eleinte nem érzel semmi különöset iránta, csak hónapok után?
"#11 persze, hogy létezik, én regetegszer voltam "szerelmes" olyan pasikba, akiket alig ismertem :D Mégis oda-vissza voltam értük, egész nap ők jártak a fejemben. Azóta is csak olyannal jövök össze, akinél már az elején érzek ilyet. De akkor ezek szerint ezzel nem mindenki van így? Van olyan, hogy úgy jössz össze valaki el, hogy eleinte nem érzel semmi különöset iránta, csak hónapok után?"
Olyan nincs, hogy plátói szerelem, olyan meg végképp nincs, hogy szerelmes vagy olyan pasiba akit alig ismersz. Látod erről beszéltem. Kevered a szezont a fazonnal. És még neked állt feljebb :D Abba a pasiba akit alig ismersz, de mégis oda-vissza vagy érte, te nem szerelmes vagy, hanem vonzódsz hozzá, megvan a vonzalom kettőtök között, van kémia. Ne keverd már össze a kettőt. Komolyan mondom, megdöbbentő, hogy pár ember úgy dobálódzik a szavakkal, hogy közben fogalmuk sincs a jelentéséről.
2017. jún. 27. 11:23
14/19 A kérdező kommentje:
#13 vonzódás? Ahhoz a pasihoz is vonzódok, akivel egyéjszakás kalandom van, még a kémia is megvan közöttünk, de attól még nem fogok éjjel-nappal róla ábrándozni és nem fognak pillangók repkedni a hasamban, ha rá gondolok. Ezt az érzést nem vonzódásnak hívják, hanem fellángolásnak, vagy szerelemnek. A vonzódás csak testi dolog. Ne köss már bele mindenbe, tök mindegy, hogy hogy nevezzük a dolgot, mi vagy te, értelmező kéziszótár?
fölösleges ezen vitatkozni, a szerelemről mindenki mást gondol, és másként éli meg, legyetek annyira érettek, hogy nem vesztek össze azon, hogy van plátói szerelem, vagy nincs. kinek mi...
2017. jún. 27. 11:46
Attól függ, hány évesek vagytok.
Egy 14 évesnek már egy randi is elég, hogy a Mennyben érezze magát, 20 fölött azért több kell.
21/L
2017. jún. 27. 12:03
Bazzeg kérdező, ennyire nem lehetsz idióta. Abba az emberbe hogyan szeretsz bele, akit nem ismersz? Elárulom: sehogy. Mondogathatod itt, hogy szerelmes vagy, de csak magadat áltatod. Amit te érzel ezeknél az embereknél, az csak vonzódás, fellángolás. Az a vicc, hogy a saját érzelmeiddel sem vagy tisztában, gyerek vagy még.
2017. jún. 27. 12:03
Szerintem elsőre tetszhet valaki,vonzódhatsz is hozzá,lehet vágy,kémia köztetek.Viszont az érzelmek kialakulásához kell idő.Igen,jöhet a villámcsapás,de ez csak akkor nemesedik érzelemmé,ha valamennyire már ismered az illetőt.Két hónapja vagy két éve,aztán egy idő után azt veszed észre,hogy basszus,jön a Jóska Pista,ver a szívem!Szóval szerintem adj a dolognak pár hetet,akár hónapot,hogy kiforrja magát!Ha a másik nem viszonozza a lelkesedést,azt érezni fogod úgyis.
2017. jún. 27. 19:12
A félreértésre az szolgáltat okot, hogy a nyelv nem különbözteti meg a szerelem változatait. Szerelemnek hívjuk a szerelmet első látásra, az őrült lángolást, szerelemnek hívjuk a "lassú víz partot mos" típusú letisztult szerelmet, és szerelemnek hívjuk az évtizedek óta boldog házasságban élő párok mindennél szebb sírig tartó egymáshoz tartozását is. Így aztán a kérdésre is max a korotok ismeretében lehetne valamelyest korrekt választ adni.
2017. jún. 28. 10:23
Kapcsolódó kérdések: