Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek egy művész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek egy művész beállítottságú fiú ciki?

Figyelt kérdés
Én pl, rajzolok. Ez nagyon ciki?
2010. máj. 19. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem előnyödre válhat, fel tudsz valamit mutatni. tudnál miről beszélgetni egy csajjal. én például nem tudok rajzolni, ezért másban próbálok jónak lenni.
2010. máj. 19. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is művész beállítottságú vagyok..meg egy kicsit őrült meg dinka is....ha több ilyen fiú lenne a közelemben mint te akkor...

18L

2010. máj. 19. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy mit nevez itt mindenki művész beállítottságnak. -_-
2010. máj. 20. 00:26
 14/20 A kérdező kommentje:

22:06

Ha téll érdekel: [link]

Ez már egy 1 éves rajz, újabbat nem tudok mutatni, mert nincs bedigitalizálva.

2010. máj. 20. 07:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az a ciki, ha valaki cikinek tartja azt, ha valaki művészi beállítottságú. Engem mindig is nagyon vonzott, ha valaki tehetséges, rajzol, fest, zenél, verset ír... Most is ilyen típusú párom van és nagyon becsülöm ezt a tulajdonságát. És ha szeretsz rajzolni, akkor csináld! :) Senki kedvéért ne mondj le ilyesmiről, ha élvezed. Ha pedig ciki valakinek, akkor legyen az! Ne törődj vele!

20L

2010. máj. 20. 08:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön:P.Eggyeltalán nem ciki :D
2010. máj. 21. 14:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én rajzolásban leragadtam a pálcikaembernél és a firkálgatásnál, úgyhogy nagyon csodálom azokat, akik szépen rajzolnak. xD
2010. máj. 21. 15:37
 18/20 anonim válasza:
Én is művészlélek vagyok(fiu).Eddig csak szerették a lányok.Elég fiatal vagyok, de sok barátnőm volt akit szerettem. :)
2015. jan. 4. 00:13
 19/20 anonim válasza:
Én nekem olyan fiú az álmom.. Meg énis művész vagyok :D vagyis leszek ;) ha a stílusa meg az öltözködése is olyan művészi akkor engem már teljesen levett a lábamról..
2016. dec. 29. 20:25
 20/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon atraktív. Amúgy mikor a kérdést feltetted, még csak meg sem születtem.
jan. 10. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!