Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azert valotta be az erzeseit, hogy tovabb tudjon lepni?
Ket evvel ezelott vonzodni kezdtunk egymashoz. Megbeszeltuk, hogy mivel mindketten hazasok vagyunk nem tortenhet koztunk semmi es tartsuk a tavolsagot..(megjegyzem, hogy semmi testiseg nem tortent soha koztunk). Igyhat volt ido, hogy joban maradtunk, beszelgettunk neha, olyan is volt, hogy ugy tettunk mintha nem is ismernenk egymast..mar azt hittem, hogy minden elmult a reszerol aztan megint elkezdett kozeledni hozzam, konkretan semmit sem csinalt de lattam, hogy meg mindig vonzodik hozzam es keresi a tarsasagom.. En probaltam tartani mindvegig a tavolsagot..aztan mar mar kezdett feszult lenni a "kapcsolatunk". Lattam es ereztem, hogy nem mulik koztunk a dolog, sot, talan erosodik igyhat nagy nehezen leultunk ismet beszelni.. Kiderult, hogy szerelmes belem, de nem akar viszonyt kezdeni (megjegyzem en sem akarok viszonyt).. Azt mondta az egyetlen megoldas, ha tartsuk a tavolsagot, nincs mas megoldas...
Szerintetek ennyi volt?
En vagyok a no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!