Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megkeressem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkeressem az illetőt, aki megerőszakolt,15 év után?

Figyelt kérdés
Tudom hol lakik,tudom mi történt,és hol,hogy mennétek oda ?
2017. jún. 24. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Az ilyen nem csak egyszer erőszakolt, nem csak téged.

Elítélem az erőszakot, a törlesztést viszont nem.

Ha bosszú a cél akkor úgy intézd hogy ne kapcsolhassanak össze vele. Tök ismeretlenül járj el. Megcsinálhatod azt is hogy megpróbálod felkelteni az érdeklődését, (ha nem emlékszik rád), felmész hozzá aki szexben reménykedik - ez elég hollywood-i megoldás. És tudnod kell hirtelen lecsapni, könynen megint áldozattá válhatsz. Nemtudom mi a célod, nem is szeretnénk megtudni.

Szembenézni nem kell vele, semmit nem ér. Ha komolyabb terveid vannak akkor határozottan és gyorsan csináld.

Testi sértés nélkül is működik, kell egy furgon pár haver éjszaka, berántjátok a palit, elviszitek kietlen helyre. Kidobjátok a kocsiból, lefogjátok, lerángatod a nadrágját, elővesztek egy kést és közlitek hogy búcsúzzon el a heréitől. Amikor sír, és a takonyból buborékokat fúj, behugyozik és esetleg be is szarik akkor otthagyjátok meztelenül a semmi közepén sértetlenül. Fontos a határozott fenyegető fellépés, és hogy ne tudja miért kapta. Nem köthet téged a dologhoz.

A fentieket fikcióként írtam le. Nem vállalok érte felelősséget.

2017. jún. 25. 04:41
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

Akkor mi értelme volt leírni ? A rendőrségnek kellene elbeszélgetni vele, nem tudom, foglalkoztak-e az üggyel vagy mi volt, hogy volt. Viszont, ha bosszú/szembenézés a célod, könnyen újra áldozat lehetsz, vagy neked lenne belőle rendőrségi ügyed. Kell ez neked ?

30/f

2017. jún. 25. 04:50
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, mi a célod, mit akarsz vele elérni...
2017. jún. 25. 07:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazából csak a szemébe akarok nézni,hogy elmondjam a véleményem,attól nem hiszem hogy jobban lennék ha meg lenne agyalva,bár megérdemelné.
2017. jún. 25. 08:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
ennek nincs értelme,csak kiröhögne.
2017. jún. 25. 08:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
hátha megerőszakol még egyszer
2017. jún. 25. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem ajánlom, és nem csak amiatt, hogy mit tehetne veled megint, mert valószínűleg nem tenné. Hanem mert az ilyen ember számára végtelenül kielégítő, hogy te még 15 év után is gondolsz erre, sőt, szenvedsz tőle.Ez a hatalom érzését adja neki és minden erőszak a hatalomról szól. Ne keresd meg ne tépd fel a sebeket, mert ezek csak neked fájnak. Mi a véleményed róla? A véleményed már akkor sem érdekelte amikor ezt a szörnyűséget megtette veled. Csak magadat égeted le, hozod kellemetlen helyzetbe, és nem fogsz jól kikerülni ebből a helyzetből. Ne menj oda.
2017. jún. 25. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Velem ez 13 éve történt meg, azóta is mindig látom a házát és a vállalkozását, ha a városba megyek, de soha nem jutna eszembe akár csak megközelíteni. Sőt, igazán már reakciót sem vált ki a látványuk évek óta. Ezt magaddal kell feldolgoznod és lezárnod, nem vele, vele nem is tudnád. Én még frissében, pár hónap múlva mondtam meg a véleményem, mikor az utcán kiszúrt, és autóval követett, semmit nem segített, csak vigyorgott és természetesen azt adta elő, hogy ugyan, valójában én is akartam. Nemhogy felesleges, neked káros ilyen emberrel érintkezni, kitárulkozni érzelmileg neki (akár egy jól megmondós akcióval) pedig egyenesen öngól szerintem.
2017. jún. 25. 12:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez így annyira komolytalan. Lefogadom még véletlenül sem akarsz odamenni, ha annyira látni szeretnéd nem itt írogatnál mások tanácsaira várva.
2017. jún. 25. 12:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát engem az lep meg,hogy úgy beszéltek a nemi erőszakról mint egy hajcibálásról...

Más a vérmérsékletünk,mert ha bárkivel ilyesmi történne az elkövető nem élne tovább egy percet sem...

A családom gyorsan véget vetne az illető beteges hajlamainak...

2017. jún. 25. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!