Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomával lehet valahogy csajozni, vagy a csajozásban csak a külső meg kocsi számít?
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 14:45
1/16 anonim válasza:
Nekem inkább számít a diploma/intelligencia, mint a külső. Mármint, nyulván tetsszen a srác, de nem kell izmosnak lennie.
2/16 anonim válasza:
Te ezt most komolyan kérdezed?
Vagy unatkozol.és szeretsu provokálni másokat.
3/16 anonim válasza:
Bírom ezt a nagyon lebutított és egyszerű gondolkodás. :D
Külső és személyiség!
4/16 anonim válasza:
Mert ez sokkal komplexebb volt és kicsit sem volt hasonlóan felszínes...
5/16 anonim válasza:
Diplomával? Már hogyne lehetne. Hajtogatsz belőle röpcsit és dobálod a nőknek. A kérdésed alapján, többet nem ér a diplomád.
6/16 anonim válasza:
Nekem sokkal fontosabb a diploma (és a benne rejlő lehetőségek) egy jelenlegi egzisztenciánál, viszont nem mindegy, hogy milyen diploma.
22/N
7/16 anonim válasza:
Figyelj, jól nézek ki, van kocsim, nem is egy szakadt fajta, mégsincs csajom. Nagyon naívan gondolkozol. Diplomám az uhyan nincs, de van egy jól fizető állásom. Az önbizalom ami kell neked, azt viszont ki kell tanulnod, hogy hogy legyél az. Korában pl mindig féltem, hohy vajn mit gondolnak rólam, ha ezt vagy azt veszem fel. Ezt méra teljesen elfelejtettem, perszebez nem azt jekenti hogy úgy öltözök mint egy csöves :) Csak pl edzek, de nem éreztem eddig magamat hogy valami nagyon jól néznék ki, ezért nem mertem korábban atlétát felvenni. Most viszont rájpttem, hogy mások pont leszarják, hogy én most polóban vagyok vagy atlétában. Ne félj mások véleményétől, ne jétszd meg magadat a lányoknál, csak lazán beszélgess, még ha tetszik is a lány, ne félj néha kicsit caipkelődni, beszólogatni neki(de nem sértő dolgokat, hanem pl ha valami cikiset csinál, és mosoly, hogy vegye, hogy poénból csinálod)
8/16 anonim válasza:
Nem diplomával lehet csajozni...ahhoz tökösség, jó megjelenés, jó humor, józan paraszti ész és kommunikációs készség kell...mondom ezt 2diplomával.
9/16 anonim válasza:
szerencse hogy már régóta van párom és nem kell csajoznom, mert akkor én is feltehetném a kérdést, ha van több diplomásom aki dolgozik nekem azokkal csajozhatok? :)
10/16 A kérdező kommentje:
Hát de egy érettségizett jól menő vállalkozó amikor becsődöl a biznisz akkor mehet wc-t pucolni.
2017. jún. 23. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!