Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható, ha a feleségem megakart öletni, amikor rossz volt köztünk a viszony?
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 10:25
11/18 anonim válasza:
Na igen, nem minden nővel lehet szórakozni. Több ilyen kéne! :-) De ez nem fair. A nőknek meg kéne mondani a kapcsolat elején, hogy, ha megcsalsz, lelövetlek. Mekkora penge feleséged van. Üdvözlöm!
12/18 anonim válasza:
Romantikus gondolat. Hogy szerethet. És azt is megértem, hogy ezek után te is szereted őt. Én se merném nem szeretni.
14/18 anonim válasza:
Offolok: a kérdésed nem érdekel, de a válaszokon marha jól szórakozom 👍👍👍. Mentek a zöld mancsok.
Amúgy persze, gyakran előfordul: a nők otthon üldögélnek, kávécska mellett számbaveszik, melyik helyi maffiózó után mehetnének el, hogy puffantsa már le a rakoncátlankodó férjecskét.
Még jó, h észhez tértél, mert azóta már alulról szagolnád az ibolyát :xD
15/18 anonim válasza:
Azért az is furcsa, ha felmerült benned a kérdés, hogy egy gyilkossági szándék megbocsátható-e.
16/18 Bence_ válasza:
Beteg, önbizalom hiányos.
Minek élsz vele, így akarsz gyereket?
17/18 anonim válasza:
Azt állítod szeretitek egymást de meg akart ölni. Hát...őszintén szólva nem tudom, melyikőtök a betegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!