Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti örülnétek egy ilyen meglepetésnek?
A barátommal együtt élek, komoly a kapcsolatunk. Ha elvégzem az egyetemet, ami még egy év, össze fogunk házasodni. A helyzet az, hogy nem sok pénzem van, bár kapok valamennyi ösztöndíjat, amit eddig is teljes egészében félretettem, így már összegyűlt elég, és fog is, ahhoz, hogy meglepjem a páromat egy kisebb külföldi utazással. Úgy gondoltam megérdemelné, mindent megtesz értem, és gyakorlatilag ő tart el. Ő fizeti a nyaralásainkat. És vett nekem drágább dolgokat is. Jól keres, de azért oda kell figyelnie, hogy mire mennyit költ, főleg hogy együtt élünk. Szóval erre gondoltam. Szerintetek jó ötlet? Vagy tegyem félre későbbre a megspórolt pénzt? Bár én úgy látom a nyaralás a legnagyobb élmény.
21l
Te ismered a párodat, tehát neked kell tudni, hogy egy ilyen élménynek örülne-e vagy sem.
Egy kérdésem lenne: Miért nem dolgozol te is, hogy a másiknak ne kelljen eltartania téged? Hisz vannak diákmunkák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!