Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit ki lehet hasznalni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit ki lehet hasznalni azt miert hasznaljak ki, miert ilyenek a ffiak es a nok is? N

Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Én mindig figyelek hogy ne használjak ki senkit és hogy (ammenyire lehet) engem se tudjanak de vallom az aki hül.ye haljon meg elvet. Ugyan a lelkiismeretem nem bírja hogy én is megtegyem mégis az élethez tartozik hogy átvágják és kihasználják az embert. Vigyázni kell magunkra.

Hogy miért teszik szerintem egyértelmű. Egyrészt mert megtehetik másrészt az előre haladás érdekében.

2017. jún. 20. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert haszonlesésnek rabja (szinte) mindenki. Pl.: ha adnak egy helyen mindenkinek kenyeret, akkor a leggazdagabb is visz.

Pedig másokon gázolni fölfelé nem szép dolog.

2017. jún. 20. 17:23
 3/5 LazyJones ***** válasza:
100%
Mert az önzetlenek adnak, az önzők meg elvesznek. Ennyire egyszerű. Aki kihasználható, az tálcán ad valamit, aki pedig elveszi, az magasról tesz rá, hogy a másik miért ad, vagy mit várna cserébe. Ingyen süti.
2017. jún. 20. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen az emberi természet.

21/L

2017. jún. 20. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Vannak ilyen emberek akiket az életet, ha adhatnak, de ugyanakkor szeretik mártírnak beállítani magukat. Akármilyen korrekt emberrel jönnek össze, előbb utóbb szinte kihoznak bizonyos viselkedésformákat a másikból. Persze szintek azért vannak, és az értelmes ember előbb utóbb kilép az ilyen kapcsolatból. De valljuk be, ha nincs elvárás veled szemben, akkor leülepszel. Ha mindig kapsz, elkényelmesedsz. Ha a másik nem fogadja el amit adsz, egy idő után nem fogsz adni. Ez így működik.
2017. jún. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!