Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik nem jókepüek, sok nő szerint, melyik országban vannak a nektek tetsző férfiak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 17:36
12/19 A kérdező kommentje:
Ferfikent tettem fel a kerdest...
Ja igen hogy a magyar nők a legszebbek a vilagon,azért tehetik meg hogy válogatnak ennyire?
2017. jún. 18. 18:17
13/19 anonim válasza:
"A magyar férfiak Európában (kapaszkodj meg!) a legjobb képű pasiknak számítanak. Egyes felmérések szerint az olaszoknál is helyesebbek. A világ ranglistán a 8. helyen állunk jelenleg."
Ezt a hülyeséget alá is tudod valamivel támasztani?
Mert ez ugyannyira nem igaz, mint hogy a magyar nök a legszebbek - nemhogy a legszebbek lennének, de még az átlagot sem érik el.
Mindkét állítást csak MO-on lehet hallani, vagy esetleg külföldön élö magyaroktól, mások nem így látják.
14/19 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem rondák a magyar pasik, sőt, az átlag szerintem kifejezetten rendben van.
15/19 anonim válasza:
Mindig a másik országban vannak tetszetős férfiak, olyan országban ahol jobb az életszínvonal, és/vagy ezt látja a TV-ben, lásd olasz, franciák akikre minden médium, és limonádéfilm azt mondja hogy ők aztán milyen férfiak, meg milyen romantikusak :)
16/19 anonim válasza:
Azt gondolom, elég helyesek a magyar srácok, férfiak.
17/19 anonim válasza:
Nekem tetszenek a magyar pasik. Ne torodj a tobbi "sok novel". En se kezdek olyan pasival aki szerint csak a keleti csajok az etalonok es tarsai. Sokfelek vagyunk. Koncentralj arra aki nyitott rad! ;)
18/19 anonim válasza:
Olaszországban és fent északon jóképűek a férfiak.
19/19 anonim válasza:
Vanank jóképűek. Az igaz, hogy pl 1 arab vagy török pasi nagyon megtudja mozgatni a fantaziam. De persze csak ha ők is jóképűek.. nyílvan nem fogok emiatt kimenni, főleg a hülye szokásaik és vallásuk miatt. Lehet szexi 1 arab pasi de nem lennék olyan hülye h 1 vallasorulthez menjek.. Egyébként nem a sötét haj és bőr miatt tetszenek.. fogalmam sincs mi miatt.. talán azért mert általában ott a pasik szakallasok és nekem az nagyon vonzó. Viszont a nagy szerelmem akiért lassan 10 éve oda vagyok világos szökésbarna és világos bőrű.. szóval nem ezen múlik.. Ha valakibe szerelmes leszel nem számít hogy nem úgy néz ki ami az ideálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!