Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha senki nem tudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha senki nem tudná meg, szexelnétek fiatal fiúkkal? Megkívánjátok őket? Korotokat és kérlek szépen írjátok le.

Figyelt kérdés
Nálunk pasiknál is van olyan, hogy megnézzük a tini lányokat 15-17-ig, és persze erkölcs, meg minden, de van akivel egy óriási nagyot szexelnénk ha megtehetnénk. Nálatok is van ilyen? Mondjuk 24-től felfelé? Ha nem tudná meg senki, és semmilyen következménye nem lenne? Van ismertségi körötökben olyan fiú, vagy ha nincs láttál már akit megkívántál?

2017. jún. 18. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Akadt már olyan fiatal srác, aki nem volt még 18, és rámásztam volna, ha ő is benne lett volna.

Talán 19-20 éves lehettem, nem tudom, azóta változtak a dolgok, ma már inkább az érettebb férfiak vonzanak, mert hiába veszettül jóképű egy fiatal srác, ha nem tud mihez kezdeni az ágyban velem meg magával. 25N

2017. jún. 18. 16:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 27/N
2017. jún. 18. 16:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon max. 10 év, kapcsolatra max. 5 év nálam az alsó tűréshatár.

42N

2017. jún. 18. 16:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyetlenegy ilyen eset volt, de ott a srác 19-20 éves volt, nem fiatalabb. Általában nem vonzanak a fiatalabb férfiak, de ez a srác igen, de csak szexuálisan. Nem történt semmi, visszafogott nő vagyok. 41/n
2017. jún. 18. 17:07
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Max 3 évvel fiatalabb sráccal jönnék össze, de ahhoz kb férfimodellnek, fizikusnak és humoristának kell lennie..

Nem találok vonzónak egy tinit sem szexuálisan, kb olyan érzést vált kis egy helyes kisfiú, mint egy kölyökkutya.

2017. jún. 18. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ezt hiába erőlteted, nem fogsz neked tetsző valaszt kapni, a pedofilizmus mindig is 98%-ban a férfiak betegsége. Komolyan, az ilyeneket sokkal szigorúbban büntetném.
2017. jún. 18. 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne röhögtess!

Ilyen korosztály a fiam. Aki még mindig az én pici fiam.

Látom, hogy az osztálytársai is nőnek, férfiasodnak, már évek óta magasabbak nálam. A legdurvább gondolatom, hogy "jajj, szegény lányok, mi lesz itt veletek". Én is látom, hogy helyesek, izmosodnak, kiserkent egy kis borosta, jobbaknál mellkasszőr is akad.

De bakker: sose fogok férfiként tekinteni arra a kölykre, akinek a fociedzésen én ragasztottam le a térdét vagy én szóltam rá osztálykiránduláson, hogy használjon zsebkendőt.

Állati beteg dolog lenne. Szerintem.

Elárulom: ott éreztem először, hogy öregszek, mikor szembejött egy helyes srác, és az volt az egyetlen gondolatom, hogy egy (jó) pár év, és ilyen jóképű kis pasi lesz a fiam is.

Ettől persze nem vagyok aszexuális, egy jóképű 25-30 közötti férfit én is nőként nézek meg. ;)

De egy 15-17 éves még gyerek!

2017. jún. 18. 17:26
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
Tudhatnád, hogy a nők teljesen ellentétes módon vonzódnak az ellenkező nemhez, mint a pasik. Ők mindig is egy olyan hímhez tudtak vonzódni, aki az őserőt szimbolizálja és jól meg tudja őket döngölni. Szerinted miért vannak rosszul a nők a 80 kg és 180 cm alatti pasiktól. Mert nekik csak az számít, hogy a pasi egy őserő gorilla/gladiátor legyen. Nekünk pasiknak még számít az intimitás, a finom dolgok, így egy szűzies, szép tini lányhoz is nem véletlenül vonzódunk. Nincs ebben semmi probléma. A nők és a férfiak agya teljesen különbözik. Mi sokkal kifinomultabbak vagyunk. Nekik csak a centik és kilók számítanak. Ilyen egyszerű.
2017. jún. 18. 17:28
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Idióta vagy 18-as :D
2017. jún. 18. 18:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem 13-14 éves koromban is a nálam min. 8-10 évvel idősebbek jöttek be... ez olyan 20-as éveim elejére min. 5-re változott, de ez is csak akkor, ha az arca érett a másiknak (férfias arcélei vannak, nincs bébipofija). Én egyszerűen tinis arcra, nyüzüge kis testre (inkább a mackós jön be) nem tudok gerjedni, nekem az kisfiús, nem elég érett, nem férfias, nem hoz lázba.
2017. jún. 19. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!