Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha senki nem tudná meg, szexelnétek fiatal fiúkkal? Megkívánjátok őket? Korotokat és kérlek szépen írjátok le.
Akadt már olyan fiatal srác, aki nem volt még 18, és rámásztam volna, ha ő is benne lett volna.
Talán 19-20 éves lehettem, nem tudom, azóta változtak a dolgok, ma már inkább az érettebb férfiak vonzanak, mert hiába veszettül jóképű egy fiatal srác, ha nem tud mihez kezdeni az ágyban velem meg magával. 25N
Nagyon max. 10 év, kapcsolatra max. 5 év nálam az alsó tűréshatár.
42N
Max 3 évvel fiatalabb sráccal jönnék össze, de ahhoz kb férfimodellnek, fizikusnak és humoristának kell lennie..
Nem találok vonzónak egy tinit sem szexuálisan, kb olyan érzést vált kis egy helyes kisfiú, mint egy kölyökkutya.
Ne röhögtess!
Ilyen korosztály a fiam. Aki még mindig az én pici fiam.
Látom, hogy az osztálytársai is nőnek, férfiasodnak, már évek óta magasabbak nálam. A legdurvább gondolatom, hogy "jajj, szegény lányok, mi lesz itt veletek". Én is látom, hogy helyesek, izmosodnak, kiserkent egy kis borosta, jobbaknál mellkasszőr is akad.
De bakker: sose fogok férfiként tekinteni arra a kölykre, akinek a fociedzésen én ragasztottam le a térdét vagy én szóltam rá osztálykiránduláson, hogy használjon zsebkendőt.
Állati beteg dolog lenne. Szerintem.
Elárulom: ott éreztem először, hogy öregszek, mikor szembejött egy helyes srác, és az volt az egyetlen gondolatom, hogy egy (jó) pár év, és ilyen jóképű kis pasi lesz a fiam is.
Ettől persze nem vagyok aszexuális, egy jóképű 25-30 közötti férfit én is nőként nézek meg. ;)
De egy 15-17 éves még gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!