Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok a pénzre mennek miért nem informatikusokat meg gépész és villamosmérnököket keresnek egyetemen, vagy a budai villáknál gazdagokat, vagy járnak el Bécsbe bulizni?
Lehet h nem is akar barátnőt, mert nincs rá igénye.
Csak felszed pár csajt innen-onnan, megdugja őket aztán otthagyja.
Otthon? Hmmm, párom öt évet lehúzott otthon infósként, és 190 volt a fizuja - miért? Mert 200 ezer felett már máshogy kellett volna adózniuk utána, így nem kapta meg ezt az összeget.
El is jött villámgyorsan külföldre, itt havi kétmillának megfelelő összeget kap.
Aki a pénzre megy, az külföldi pasival jön össze, mert ők - magyar viszonylatban - valóban gazdagok.
Kérdező, végig sem olvastam. Nos elfelejtesz valamit: sok nőnek nem azért fontos az érettebb férfi mert pénze van, hanem mert érettebb. 25 voltam amikor összejöttem az első pasimmal aki a férjem is lett. Ő akkor volt 32. Nekem már volt egy lakásom és diplomám, ő egy építkezésen dolgozott, nem volt érettségije, s mindössze egy 10 éves autóval rendelkezett.
A válásom után egy nálam 12 évvel idősebb pasival jöttem össze. Jó állásom van, 2 lakásom, egyedül eltartom magam és a gyerekemet. Egyszerűen szeretem az idősebb pasikat, és nem azért amijük van. Na, kérdező, erre varrjál gombot.
Nem azt mondtam, hogy nem udvarolt senki a 25 év alatt, hanem, hogy nem jártam senkivel, mert nem érdekeltek a pasik. Vallásos voltam, más volt az értékrendem. Ennyire egyszerű. Ettől még a tény tény marad: az idősebb pasikat szerettem mindig is, most is. Pedig rendre bepróbálkoznak nálam fiatalok. És most már vallásos sem vagyok, meg házas sem.
Olyan undorító amikor valaki azt hiszi, azért kell egy nőnek 10 évvel idősebb pasi mert a pénzre utazik...azon kívül bocs a kérdéseben nem írtad, hogy csak a ribikre vonatkozik,akkor értelmes nőként nem is válaszoltam volna. Tudod a csaj az nem egyenlő a pláza cicákkal, de én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!