Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megsértődött a nőgyógyászra?
Figyelt kérdés
Múltkor voltam vizsgálaton, a barátom elkísért. Miután végeztem, alig szólt hozzám, csak annyit mondott hogy nem szereti ha mások turkálnak bennem. O.o Otthon persze azt mondta viccelt, de szerintem halálosan komolyan mondta. Hogy lehet féltékeny egy dokira?!2017. jún. 15. 23:01
11/13 anonim válasza:
Az enyem 3 napig szokott hisztizni, feltekenykedni miutan nogyogyasznal voltam, aki egyebkent no nemu... agyrem komolyan, en ilyenkor nem foglalkozok vele, hat ha ilyen hulye... majd lenyugszik
12/13 Sunshinedoll válasza:
Miért randizol egy 5 éves kisgyerekkel?
13/13 anonim válasza:
Egyes pasik nem tudják elképzelni, h azt nem csak élvezni lehet, hanem ott én pl figyelni szoktam, erőltetem az ellazulást, h megtalálják ha kell valamit, és a mintavétel pl fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!