Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a rádiós témáról?
"Egy normális párkapcsolat az olyan, mint egy barátság, ahol nem elnyomni, kisajátítani kéne a másikat, nem féltékenykedni rá, hanem szeretni úgy ahogy van és békén hagyni."
Nem, a baratsag az baratsag, a parkapcsolat meg szerelmi kapcsolat. Ne mosd ossze a kettot. Ha mindketten fuggetlenek vagyunk, akkor miert legyunk egyutt? Nem is igazan ertem ezt a logikat. Mi tart ossze ket embert, ha nem az intimitas?
Puzser meg ugy tekinti a nemi aktust, mint egy sz-.arast es nem erti, hogy a nok miert nem tudjak ezt igy felfogni. Akkor tegyuk tisztaba! Nem mindegy, hogy a s-egg vagyok, aki kitolja magabol a cuccot, vagy a vececsesze, aki befogadja. Te mi szeretnel inkabb lenni? Konnyu ugy nyitott kapcsolatrol papolni, meg elfogadasrol es oszinte szeretetrol, hogy csak a cuccot kitolo s-.egg lehetsz. El akarod fogadtatni, hogy a no csak egy porcelancsesze, akinek igazan mindegy, hogy ki szarik bele? Sajnalom, de a no egy erzo lelek es csak egy fenek ala szeret alasimulni.
Ma mar mindent parkapcsolatnak nevezunk, parom a ferjem, a nejem, az elletarsam, a baratom, akivel eppen jarok ket honapig, a szeretom, parom az eltartom, akivel penzert d.ugok az egyetemei tandijamert, parom a szeretom, akit nejem mellett du.gok, Julcsi az irodabol, akit megkapkodtam az irodaban ot perc alatt, parom a szexkapcsolatom, tart ameddig tart...
En a nyitott kapcsolat felveteset szorgalmazo ferfi vagy no gondolkodasanal alantasabb, sunyibb es masokat kihasznalo degradalo lelket el sem tudok kepzelni.
Nem itt kellene ezt terjeszteni es hirdetni, amikor a ferfiak sirnak, hogy nem talalnak tisztesseges not ebben a vilagban!
El.kurvitjatok a noket, utana meg sirtok, hogy minden no k..urva!
A gerinc nem a f--szban talalhato, mikor fogjatok mar fel vegre?
Az abaj, hogy te csak a farkadban tudsz gondolkodni. te csak az allatrol, a bacasrol beszelsz, mig a nyitott kapcsolatok ellenzo meg mindig felvetik a lelket is.
De jo, legyen a te idead szerint, jatszunk el ezzel.
Mi egy par vagyunk ot eve, van egy harom eves fiad. Megegyeztunk nyitott kapcsolatban mert te imadod a farkadat, oke, legyen igy. A fiad veled akar lenni, csak apuval akar biciklizni tanulni, csak apuval tud elalvas elott szornyeset jatszani. En, mint a baratnod, igazi szeretod mit mondjak neki, ha estenkent nem vagy ott? Hazudjak, hogy apad dolgozik (szart sem szamitasz neki kisfiam), vagy mondjam meg az igazat, hogy Katkat dugod eppen a szomszedban?
Szerintem te sem a baratsag, sem a szerelem, sem a huseg, bizalom es kotodes fogalmaval nem vagy tisztaban. Kar volt pszichopatakent feltenni ide a kerdesedet, en voltam az egyetelen lelkes allat, aki erre reagalt.
Tudod az amerikai pszichieterek velemenye szerint ketfajta emberi FAJ letezik: az Adam elott es az Adam utani.
Az Adam elottibol hianyzik a lelek, abba Isten meg nem lehelte bele.
Kezdek nekik igazat adni.
A nyitott kapcsolattal nincs baj, ha mindkét fél nyitott kapcsolatba megy bele. A probléma akkor kezdődik amikor az egyik fél úgy kezd érezni/viselkedni, mintha monogám kapcsolatban lenne. Emiatt van sok csalódás, anyázás stb. Nem hoszem, hogy segg/wc césze volna bármelyik fél addig amíg tartani tudják azokat a határokat amik egy nyitott kapcsolat sajátjai. Az meg, hogy a párom nem a barátom, szerintem nem igaz. Lehet, hogy neked nem volt soha a párod a barátod, de nekem a barátnőm a barátom volt előtte, közben és továbbra is az, hiába lett vége. Ezek szerint kivételes vagyok ? Nem hiszem, hogy lennének kivételek, mint ahogy azt sem, hogy az esetem egyedi lenne. Igaz, mi monogám kapcsolatban voltunk nem nyitottban. Puzsért amúgy én is bírom, mert tényleg üdítő a fősodratú média helyett más szempontból is megvizsgálni különböző dolgokat. Egyébként többször megjegyzi, ő maga is, hogy nem az a célja, hogy most mindenki az ő véleményét szajkózza, hanem, hogy hozzá hasonlóan merje az ember máshogy is megvizsgálni a dolgokat és ha valami olyanra jön rá ami értékes lehet, ne féljen kiállni érte, megvédeni, próbára tenni. Van amiben úgy gondolom igaza van, van amiben másképp gondolkodom de szerintem nem a hogyanon, hanem a gondolkodáson kellene, hogy legyen a hangsúly. Puzsért lehet szeretni/nemszeretni egy kapcsolat meg lehet baráti/nem baráti.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!