Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne goth lányokkal ismerkedni?
Igaza van az első válaszadónak. A legtöbb goth lánnyal Budapesten lehet találkozni, a margitszigeti romok környékén pedig igencsak gyakran megfordulnak.
Tatabánya messze nem a civilizáció vége, ezért biztos vagyok benne, hogy ott is találhatsz goth lányokat, csak kissé többet kell keresni.
Ezzel szemben pl. itt felénk Baranyában már az is csoda, ha nagyritkán látok 1-2 ilyen lányt.
4 ezt nem tudom miért mondod, kicsit sem tudok egyetérteni veled és nagyon felszínesnek hangzik.
sima metálos rocker ruhákat hordtam amikor egy fullos goth csajjal összejöttem. persze nem költött milliókat korhú viktoriánus ruhákra de elég igényesen öltözködött, ugyanakkor extrémen, pl. latex, lakk fűzők, piercingek, stb. és mindezt top 10-esen tálalva, sokat állt modellt is.
én magam sem voltam igénytelen, de sose hordtam goth ruhákat, és nem ekörül forgott az életem
de nem is szépségversenyen jöttünk össze hanem egy koncerten amit mindketten szerettünk. és hamar megtaláltuk a közös hangot, azonos érdeklődési kör, műveltség stb. tudod messze nem a külső a lényeg, főleg annál aki nem "pózer" hanem csak simán egy szubkultúra tagja és még intelligens is.
6
Te aztán nagyon tudod... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!