Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magas az önértékelésem?
Nem és ilyen hülye gondolataim sincsenek, hogy engem, mint valami jutalmat ki kellene érdemelni vagy, hogy túl jó vagyok. Senki sem tökéletes, de ha a saját szemében a gerendát sem veszi észre akkor persze, hogy nem fogja fel.
Ezt a túl jó vagyok szöveget csak egoista férfiaktól és persze a legtöbb nőtől hallani.
Nem az önértékeléssel van a baj, hanem azzal, hogy magadat tárgyiasítod ezzel el. Ne érdemekre figyelj, hanem arra, hogy te mit akarsz.
30/f
Persze. Férfiként is így van ez, ha van egy egészséges önértékelésed, akkor egy bizonyos szint alá nem mész.
Nálam ez a mérce az intelligencia. Ha egy lány nem üt meg intellektuálisan egy általam elvárt szintet, akkor mindegy, hogy mennyire szép, nem fogok tudni vele kezdeni semmit.
" nagyon rossz társasag tagja tehát ő buliból nem csak piálgat hanem heti szinten mást is fogyaszt és érződik rajta, hogy függő. Az előtte levő fiú aki szintén tetszett ő pedig túl sok vasat tartott a tűzbe, állandóan a szexbe menekült"
Ezeknél az embereknél nagyon sok jobb van, ennek még a te önértékelésedhez sincs köze.
Már kezdtem azt hinni, hogy egoista vagy, de őszintén, egy alkesznél vagy egy határozatlan kisfiúnál nem nehéz feljebb rakni a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!