Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben átvethet egy pasi?
Figyelt kérdés
Közös baráti társaság, kb fél éve azokkal a srácokkal lóg, akikkel én 12 éve barátságot ápolok. Egy hónapja ismerkedtünk meg, flörtöltünk, összemelegedtünk. Volt egy beszélgetésünk, amiben én elmondtam, hogy nem akarok összejárogatni senkivel, az én lelki állapotomnak ez most nem kell. Kérdezte, hogy kapcsolatot akarok-e. Mondtam, hogy még nem tudom, hogy mit akarok nyilván, csak azt, hogy mit nem. Értetlenkedett, úgyhogy megkérdeztem, hogy ô csak összejárogatást akar-e? Mondta, hogy nem, és hogy találkozgassunk, és majd idővel kiderül és alakul. Ezek után, hogy én közöltem vele ezt, illetve, hogy a legjobb barátaimmal lóg, és valószínűleg sűrűn találkoznánk amúgy is, benne van még, hogy hazudott és nem akar komolyat, vagy ezek fényében inkább keresne mást, aki vevő szexkapcsolatra? Köszi!2017. jún. 11. 16:57
1/2 anonim válasza:
Mint xart a palánkon. Egy pasi bármilyen esetben, bármikor, bárhol átverhet.
2/2 anonim válasza:
"találkozgassunk, és majd idővel kiderül és alakul"
Szokásos közhely. És ez 99%-ban úgy alakul, hogy párszor meghúz, aztán mehetsz, mert ő neki ez nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!