Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem beteg dolog hogy van egy 44 éves férfi akinek van egy 20 éves lánya és a férfi kikezd egy ugyan olyan korú nővel mint a lánya?
Én nem tudom ezt megérteni. Nő vagyok, szerintem a harmincas férfiak A férfiak, de így huszonévesen sem feküdnék le velük.
Több társkeresőn látni, hogy a férfiak(akik jobban néznek ki és sikeresebbek) a saját koruk körül lövik be az alsó korhatárt.
Aki már elég fiatal pu.ncin túl van, az nem akar még egyet megdudgni.
A sok lúzer(fiatalkorában lúzer, mostanában lúzer) pasi vadássza a fiatal csajokat. Ki elégtételért, ki az öregségtől félve, ki trófeának.
Egyébként akinek jó a kapcsolata a felnőtt gyerekével, az irtózik az adott korosztálytól. Akinek rossz az meg sorra dugna minden fiatalt. Az nem beteges, csak a gyerekével a rossz kapcsolata.
Aki végighallgat pár tiniproblemát vagy tinigondolatot, annak elmegy a kedve a korosztálytól.
Szerencsére több ilyen férfit is ismerek.
Szépek a fiatal lányok, ezt senki nem vitatja, a fiatalság érték. De nem a szerepel egy egészséges 30+os férfi listája elején.
10
Ezt jól mondod. Egy egyetemi tanárnőm is otthagyta a férjét és összejött egy akkori diák sráccal. 4 éve együtt vannak, közel 20 éves korkülönbségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!