Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Mit csináljak? Van valami ötlete valakinek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja van barátom, ugyan abba a suliba járunk, kollégisták vagyunk. A nyár miatt jön a távkapcsi és esedékes lenne hazahoznom

A probléma: szégyellem a helyet ahol lakunk. Eleve nem a mi házunk, rokonoknál vagyunk mert építkezünk és csak szeptemberben lesz kész az új házunk.

Anyukám azt mondta ide nd hozzak senkit mert nagyon ciki, én tudom mit mondok a pasimnak, oldjam meg de ne égessem le magam.

Én már mndtam a fiúnak hogy elhozom, akkor próbáltam úgy hozzáállni hogy nem olyan gáz. Anyukám felnyitotta a szemem hogy de...

Nem tudom mit tegyrk, az ciki ha csak én megyek hozzá őt meg soss hívom, az igazság meg még cikibb.

És a srác már olyan sok mindenre mondta rosszallóan hogy "fura". Képzelrm mi lenne ha eljönne és látná hogy van egy sarkom aludni függönnyel elválasztva...

2017. jún. 10. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vállald fel őszintén, hogy jelen pillanatban építkeztek és a család egyelőre nem szeretne vendéget fogadni.
2017. jún. 10. 10:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Szerinted ezt megértené? :/

Attól félek hogy így abszolut nem találkozunk majd a nyáron.

2017. jún. 10. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan gaz. Vagyis a kapcsolatod mindenkivel.

1. Ha az en gyerekemnek lenne valakije repesnek attol hogy megismerjem.

2. Mivel epitkeztek...es ujitotok nem is ertem mit kell ezen szegyellni h kis ideik ott dekkoltok, mert szepul a hazatok. Inkabb jol hangzik

3. Nagyon tre a fiud habl ezt furcsalna. A helyzetet. V ugy alapbol HA esetlegesen szegenyek lennetek.

4. Annyira sut az irasodbol h ..."a fiut". Nekem ez a fura. Talan 2x ha nevezed baratodnak.

...de biztos nagyon mely es tartalmas a kapcsolatotok

Nem lesz tul higgadt eleted ha mindig ilyen sekelyes alakok vesznek korul...

2017. jún. 10. 10:22
 4/10 A kérdező kommentje:

Ahol dekkolunk az tényleg gáz :/

A rokonok akiknél itt lakunk meg hadd ne mondjam... trehányak, igénytelenek.

És mivel friss a kapcsolat nem tudom mit reagálna rá...

A családomra màr sok mindenre mondta hogy furcsa mikor meséltem kicsit

2017. jún. 10. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat komolytalanságával van gond. Ha még nem tartotok ott, hogy őszintén beszéljetek egymással, akkor még nem esedékes hazavinned. #1
2017. jún. 10. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gond. Légy őszinte és próbáld kicsit lazábban venni a dolgokat. Mond, hogy jelenleg ideiglenesen igénytelen rokonságnál tartózkodik a családod, mert nálatok éppen épitkezés zajlik ezért oda egyenlőre nem viheted. Készitsd fel, hogy mire számitson- azt viszont tedd hozzá, hogy alig várod, hogy elkészüljön a házatok, mert te nagyon nehezen viseled a rokonaid igénytelenségét.
2017. jún. 10. 10:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Ez az egy dolog van. Neki nincs mit titkolnia, kacsalábon forgó palotában él a teljesen normális anyjával, apjával, bátyjával...

Egy ideig én is úgy éreztem hogy nem lesz gond biztos megérti. Utána jött a furázgatás ( pl hogy a 17 éves öcsémre azt mondtam, hogy büszke vagyok rá mert jó pasi forgolódhatnak a lányok. Azt mondta náluk nem szokás ilyet mondani). És még volt pár ilyen ma itt kezdtem el parázni...

2017. jún. 10. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondd csak. Mit szeretsz ebben a fiuban? Ha neki ez bacca a fulet h buszke vagy a tesodra?
2017. jún. 10. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem azzal van gond, hogy jelentősen eltér az anyagi hátteretek? #1, #5
2017. jún. 10. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Háát, nem tudom.

Amíg nincs meg a bizalom, szerintem se vidd haza, ráérsz még. Mondd meg neki, hogy figyi, ez a helyzet.

Nem hiszem,hogy kb 2 hónapot ne lehetne megoldani úgy, hogy max náluk vagytok...

Viszont egy apró megjegyzés: nem is annyira az anyagi része, ha eltérő anyagi helyzeteben vagytok, de a személyes tulajdonságok: természetes, hogy az elején izgulsz, milyen lesz, de biztos, hogy összeilletek? Csak mert írod, hogy sokszor furáz le dolgokat..

Na majd kiderül, a fentieket minden esetre tartom.ÉS ne parázz feleslegesen.

2017. jún. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!