Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Zavarna titeket, ha egy lányon stria csíkok vannak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 11:24
11/19 anonim válasza:
Nem zavarna! Lehet, még tetszene is bizonyos szituációkban ;-)
12/19 anonim válasza:
#10 nem mindenkin látszik, pl én 47 kg vagyok, mindig vékony voltam, a csípőmnél mégis van pár fehér csík, de csak akkor látod, ha külön azt keresed. Nagyon ritka, ha egy nőn nincs tinikora után...
13/19 anonim válasza:
Nem, amennyiben már vissza van fogyva. Szexi tud lenni, főleg a narancsbőrös popó is.
14/19 anonim válasza:
Nem zavar! Inkább vagyok egy kedves, de nem tökéletes nővel, mint egy buta, egó Barbi babával
15/19 anonim válasza:
Eddig egy pasimat sem zavarta, de engem sem rajtuk. :) Merthogy a férfiaknak is lehet. Nekem és a páromnak is ugyanattól van: mindketten soványak vagyunk és voltunk mindig is, de tinikor után a hirtelen növekedéstől nekem a combomon jöttek elő, neki pedig a hátán.
17/19 anonim válasza:
6-os, a 26%-nak sose lesz gyereke.Azonnal otthagyná a nőt, amint megnőne a hasa.Neki olyan nő kéne, aki élőben van photoshoppolva.
18/19 anonim válasza:
Rajtam van pár, egyik exem rácsodálkozott amikor észrevette és megkérdezte mikor voltam kövér, mert nem látott rólam olyan képet. Jót nevettem azon, hogy azt hitte csak fogyástól lesznek ilyen csíkok.
19/19 anonim válasza:
A barátom tigris csíkoknak hívja a stria-imat.
Egyáltalán nem zavarja. Tini korom óta vannak csíkok a combomon, pedig sosem voltam kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!