Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden holland szőke?
Figyelt kérdés
Én eddig szinte csak világos hajúakkal találkoztam.
Viszont az feltűnt, hogy több holland férfinak tetszik a sötét hajszín.
2017. jún. 5. 22:08
1/13 anonim válasza:
Ha nem keveredett stábbal,vagy mediterránnal, akkor világosabb hajú.Ilyen sötétebb szőke árnyalat az náluk szinte tucat.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is észrevettem, hogy nem világos szőkék, csak világos hajúakkal. Főleg a nők. A férfiak esetében akad barna.
2017. jún. 5. 22:15
4/13 anonim válasza:
Ez hülyeség, ott van pl Van Nistelroy.
6/13 anonim válasza:
Alapból igen, de manapság már televan az ország nigával meg arabbal, úgyhogy mindent megtesznek azért, hogy ne a napon kelljen lebarnulniuk.
7/13 A kérdező kommentje:
*Van Nistelrooy
Igen, persze, hogy van jópár kivétel, de a holland/svéd/finn népesség javára jellemző.
A hölgy festett barna,de persze az eredeti hajszíne is lehet barna.
2017. jún. 5. 22:32
8/13 anonim válasza:
Én 8 hollandot ismerek,közülük egy sem szőke... :))
9/13 anonim válasza:
Milhouse Van Houten is kék hajú :D
10/13 anonim válasza:
És minden szőke holland?
Avagy szőke holland minden és holland szőke minden?
Az élet nagy kérdései...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!