Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve nem láttam, most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve nem láttam, most mit akarhat?

Figyelt kérdés

Pár éve megismerkedtem egy külföldi férfival, első kapcsolatom volt... így talán ez miatt elég elvakult voltam. Később a kapcsolatunk során amikor komolyan terveztük a jövőnket kiderült babát várok. Az elején ő is nagyon boldog volt, majd amikor 20. Hetes lettem elmondta nem akarja ezt az egészet a karrierje fontosabb... Máról holnapra visszament külfőldre azóta nem beszéltünk.

De pár napja ünnepeltük a fiam első szülinapját és előtte felhívott az apja, hogy szeretne neki küldeni valamit, esetleg meglátogatni... Nem értem mi ez a változás...

Mostanában rendszeresen ír, hogy elrontotta ne haragudjak stb... Lenne e még esélye... De azóta úgy tudom pár hónapja felesége van...

Nem értem mégis mi tőrtént, hogy látni akarja a fiát. Bár haragszom és utálom amiért akkor elhagyott mégis a fiam apja. A gyerekemtől, nem vehetem el az esélyt megismerje az apját. Soha nem leszünk mi már egy pár, és kétlem valójában megváltozott e, de talán lehet most jött rá nem így kellett volna viselkednie...Nem tudom, kétes érzéseim vannak...

22L

2017. jún. 5. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Feltámadt benne a felelősségérzet. 1 év után jó, hogy eszébe jut, hogy valahol van egy fia...
2017. jún. 5. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem ez a furcsa miért, pont most?

Mikor megszületett sem látta... Most jut eszébe, hogy apa akar lenni...

2017. jún. 5. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatalok vagytok még. Te nem dobhattad el a felelősséget, de neki nyilván így volt egyszerűbb. Gyanítom, most nőtt be a feje lágya annyira, hogy ez a dolog őt érdekelje.

Normális egyébként, hogy a férfiak (de még a nők is!) megrémülnek a terhesség idején a folyamatos felelősségtől, csak érett felnőtt férfi nem lép le, hanem megoldja a pár együtt ezt a dolgot.

Arra azért ne számíts, hogy megváltozott, párkapcsolatilag nem adnék esélyt, viszont a gyerek kedvéért igen. Még viszonylag pici, megvan rá az esély, hogy normális viszonyt alakítsanak ki.

Én engedném a kapcsolattartást, de nagyon feszült figyelem mellett: ha elkezd linkeskedni, ha eltűnik-feltűnik, ha bármi módon úgy viselkedik, ami rossz hatással lehet a gyerekre, akkor ennyi volt.

Egyszer már lelépett, most baromira bizonyítania kell, hogy apa akar lenni.

2017. jún. 5. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Egyre több ilyet hallok, mármint magyar lány külföldi férfival.

Mi vonzza ezeket a nőket, hogy egy külföldi emberrel ismerkedjenek meg?

Nem tudok másra gondolni, csak a jobb, kényelmesebb élet lehetőségére.

2017. jún. 5. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt mondod, hogy pár hónapja felesége van? Ez mennyire biztos információ? Van olyan érzésem, hogy ezt a nőt nem az elmúlt 1 évben ismerte meg. Ha annyira berezelt az apaságtól, akkor mivel vette rá magát, hogy gyorsan házasságot kössön??? Gondolom azt képzeli, hogy majd az asszonynak otthon azt mondja, hogy üzleti útra megy közbe pedig veletek töltené az időt. Kettős élete lesz az ilyennek mindig és soha a büdös életben nem fog megváltozni. Nem szivesen látnám, a gyerekem közelébe sem engedném szivesen (mivel faképnél hagyott a terhesség alatt)..viszont jogi úton követelheti, ezért azt elkerülve engedném, hogy lássa a fiát, de soha de soha nem adnék neki új esélyt és hozzám sem érhetne.

Ne várd meg, hogy csináljon még1 gyereket, aztán usgyi külföld és se hire se hamva, te meg majd mesélhetsz a gyerekeidnek, hogy hát igen..Apa jött ment...kicsit az asszonnyal volt, kicsit velem..most meg ki tudja...

Ez legyen a te döntésed, én csupán a véleményem irtam és azt, hogy én miként cselekednék.

Amúgy milyen nemzetiségű, ha nem titok?

2017. jún. 5. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem talán egy új ember véleményére ad.. mondjuk a feleségének most mondta el.

Az is lehet, hogy a csaj elhagyta ezért. Én is elhagynám a barátom, ha kiderülne, hogy van egy gyereke, akit nem látogat.

Szerintem is tegye oda magát, ha apáskodni akar, a kapcsolatosdiról(ha vevő vagy rá) elég később döntened, hogy lásd, mennyit változott.

2017. jún. 5. 11:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Felesége van ez biztos, és ő is tudja, hogy minket megkeresett bár ki tudja neki mit mondott rólunk. Nemrég házasok és nem is rég vannak együtt ahogy fogalmazott ez egy gyors döntés volt neki...
2017. jún. 5. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:

"Kapcsolatosdi" köztünk már nem lesz...

Nem szépítem én gyűlölöm... Csak a fiam érdekeit nézve talán jó lenne ha ismerné az apját. Persze az én úgymond felügyeletem alatt ismerkedjenek. Pici még és soha sem látta így, nem igauán hagynám vele magára...

2017. jún. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!