Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is inkább el kellene felejtenem?
Egyetemen nagyon tetszik az egyik csoporttársam. Soha nem találkoztam hozzá hasonlóval, és szívesen megismerném közelebbről is.
Mindig látom nőkkel beszélgetni, csüngnek rajta. Valami visszatart attól, hogy komolyabban kezdeményezzek. Néha összeganyodik a tekintetünk, aztán egyből azzal állítom le magam, hogy szimplán csak rámnézett, nem volt benne semmi. Nem tudom kiverni a fejemből, majdnem naponta lántjuk egymást lassan 2 éve. Nem közeledett hozzám soha, ha beszéltünk is pár szót, azt is magamnak köszönhettem... Ezekből úgy jött le, hogy egyáltalán nem érdeklem. Annyira elérhetetlennek tűnik számomra, úgy érzem egyáltalán nincs esélyem és milyen ostoba is vagyok, hogy ennyit foglalkozok vele.
Tudom, hogy elég szánalmas. :(
Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben? Mit kellene tennem?
A gyáva töketlenek mindig egyedül maradnak. Ha nincs elég vér a pucádban, hogy odamenj és leszólítsd és elhívd valahova, akkor mégis mit vársz? Hogy majd ő fog odamenni hozzád, hogy esetleg akarna veled beszélgetni?
Tévedés. Majd egy tökösebb srác megkaparintja őt, te pedig hoppon maradsz!
Mégis mi veszíteni valód van, hogy pár percre félrehívd a csajoktól és elhívd valahova?
Kérdés, hogy milyen szakon van, vannak olyan szakok amit inkább lányok választanak, ott meg nem nehéz fiúként kitűnni, tehát lehet, nem egy szívtipró, szimplán könyvelő akar lenni.
Elég kevés így az infó.
Szerintem felejtős. Ha észrevette, hogy sokat nézed, akkor tudja, hogy bejössz neki. Mégsem lépett feléd két év alatt se, pedig nem az a félénk fajta.
Sajnos nem vagy az esete.
Nem feltétlenül. Akin csüngnek a nők, az nem igazán fog lépni, még olyan irányába sem, aki tetszik neki.
Esetleg ha nagyon megfogja, de én ennyi infóból egyáltalán nem alkotnék sarkos véleményt.
Annyira sokat nem nézem, sosem voltam az a nagyon bámulós típus, és nem tudom, mennyire látszik rajtam, hogy tetszik nekem, de ő maga olyan kiismerhetetlen. Mikor beszélgetünk és egymás szemébe nézünk az olyan jó és egyben furcsa (pozitív értelemben), de lehet csak én érzem így, és nem kölcsönös. Az alaptermészete kedves és barátságos, velem is az volt, nehez eldönteni nála, hogy mi is jár a fejében.
De igazad lehet kedves négyes, ha ennyi idő alatt nem lépett, akkor nem igazan érdekelhetem. Tulajdonképpen ez tart vissza attól, hogy lépjek.
"Akin csüngnek a nők, az nem igazán fog lépni, még olyan irányába sem, aki tetszik neki. "
Én azért ezt vitatnám, sőt: szerintem ÁLTALÁBAN pont hogy ezeknek a pasiknak VAN akkora önbizalma, hogy oda merjen menni a lányhoz, ha tetszik neki.. Tapasztaltam is már ilyet, volt hogy full jó csaj( téynleg, szőke, jó alakkal, szép arccal..) csüngött rajta egy ilyen típuson, erre hozzám jött oda ismerkedni. Mivel párom van, elküldtem, ráadásul kicsit bunkón hatott a lekoptatásom. Majd úgy képzeld el, hogy hiába a bunkó stílus, talán kihívásnak vette az egy szavas lerázásomat, és megint oda jött próbálkozni. Akkor elmagyaráztam neki, hogy bocsi, nem akartam bunkó lenni, de van barátom. Korrekten megköszönte, hogy megmondtam, és elment.
Egyrészt az önbizalom, másrészt meg a legtöbb ilyennek -lásd fenti eset is- nem feltétlenül azok a pitsák kellenek, akik elé vetik magukat kb., hanem akit Ő választ ki. NA de ennyit erről a részéről.
A te esetedre reflektálva:
Tartom, hogy ha tetszel egy pasinak, és van lehetősége vele kontaktba lenni ( pláne szinte minden nap..), ÉS nem foglalt egyikőtök sem... na akkor, biztosra veheted, hogy a pasi közeledik hozzád, és jobban meg szeretne ismerni, a közeledben akar lenni, beszélget veled, etcet. Magyarul kimutatja, hogy tetszel neki és minimum.
Az, hogy 2 év alatt nem történt ilyen,és még csak nem is nagyon ő kezdeményezettt veled beszélgetést, amikor volt rá ehetőség, én 90%-ra veszem, hogy nem akar tőled semmit. - Most nem egy önbizalomhiányos, gátlásos fióról van szó, ahogy kivettem..
Meg ás jelet nem írtál, hogy lenne arra vonatkozólag, hogy tetszenél neki: csak 1x-1x egymásra néztetek.
-Hosszabban tartjátok ilyenkor a szemkontaktus, mint a megszokott? Vagy látod esetleg, hogy inkább félénk és el-el pillant, de vissza nézeget rád gyakran? Netán bámul?
Pluszban még mondom,próbálna a társaságban a közeledbe lenni, beszélgetést kezdeményezni és fenntartani, rád mosolyogni, megnevettetni. Bókolni, figyelmesnek/kedvesnek lenni ( már túlzóan mondjuk, nem csak úgy szimplán, hogy ok hogy nem bunkó..)
Szóval egy jel nem jel,de ha legalább 3-4 a fentiek közül elmondható, akkor valószínűsíthető, hogy tetszel neki. ( De én még ekkor sem veszem a saját esetemben biztosra ha tetszik a srác, mert még mindig fenn áll az esély, hogy csak barátkozik/haverkodik velem ugye. :D )
Leegyszerűsítve tehát: ha tetszel neki és nincs külső akadálya a dolognak, a fiú kezdeményezne így vagy úgy nálad, de legalább közeledne feléd.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!