Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy vagytok ezzel? Melyikő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok ezzel? Melyikőtök van többet a másiknál?

Figyelt kérdés
Vam ennek egyáltalán jelentősége? Nem mindegy, hogy a srác van többet a lánynál vagy fordítva? Nálatok ez hogy van?
2017. jún. 4. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, h

-kinél érzitek jobban magatokat

-kinek van autója

-kinél van több program lehetőség(ha más városban laktok)

2017. jún. 4. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Összeköltözés előtt én voltam többet nála, mivel ő olyan albérletben lakott, ahol volt külön szobája, nekem meg volt szobatársam. Így egyértelmű volt, hogy nála vagyunk, mert ott el tudtunk úgy vonulni, hogy azzal nem zavartunk senkit.
2017. jún. 4. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én vagyok a nő, ez lemaradt, bár semmi jelentősége nincs.
2017. jún. 4. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ő van többször nálam.

1. Ő a férfi, és én régimódi vagyok: szerintem a férfinak kell udvarolnia

2. Utálom az anyját

21/L

2017. jún. 5. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig ő jön hozzám. Ennek a legfőbb oka az, hogy én egyedül élek egy saját lakásban, ő pedig albérletben lakótársakkal.
2017. jún. 5. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, és én vagyok a lány. Utolsó voltam:)
2017. jún. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!