Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi a hosszú köröm, vagy inkább a rövid kocka a jobb? Itt pasik véleményére vok elsősorban kíváncsi, hogy ha megláttok egy ilyen körmű csajt akkor mi róla a véleményetek.
én a nagymagyarország alakú körömre szavazok, mert akkor a Fiumei részt sörnyitónak is lehet használni, igy akár egy kezeddel 5 sört is nyithatsz egyszerre.
az első az iszonyú, én még a villamosról is leszállnék ha valaki ilyenbem állna mellém :DDD a második egy fokkal jobb, de inkább azt mondom, hogy természetes körme legyen, ne műköröm meg ilyen csilivili akármi, mert ezektől rosszul vagyok...:D meg ugye mosogatni se lehet vele :DDDDDD
nekem bizony hosszú, hegyes körmöm van évek óta
1) nem cseszte szét alatta a körmömet
2) sokkal jobban mosogatok vele, mint a sajátommal
most azért kell kockára váltanom, mert színházban nem lehet ilyen feltűnő körmökkel játszani.
àltalában a nők 95%a azert mondja, hogy milyen csunya, mert neki nem lehet kulonbozo okokbol. Afele feltekenyseg
a masodik kepen levo korom borzalmas. nagyon amator munka, a zsele sincs eldolgozva. a szep korom titka a jo mukormos. megfontoltan valasszatok ki csajok, kihez mentek.
nem szeretem a mukormoket, ezt csak a csajok gondoljak ugy, hogy huuuu de szep meg meno.
kb egymasnak csinaljatok:)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!