Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mennyi az az idő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyi az az idő, amikortól ha lefekszik veletek egy nő nem tartjátok könnyen kaphatónak? 2-3 hónap sok (egyik fél sem szűz,20-as éveik közepén járnak)?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatról lenne szó. Tudom, hogy nem feltétlenül ezen múlik, de mégis érdekelne, mit gondoltok erről.
2017. jún. 4. 14:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Amig meg nem ismered.

Lehet hogy nos nemi beteg pszihopata stb stb

Ne mondja senki egy ket randi utan tuti msgismersz valakit.

2017. jún. 4. 15:32
 12/23 anonim válasza:
63%

esküvőig csadorban kell lennie

viccet félretéve amíg nem ismerjük egymást, mondjuk ha munkatársak vagy sulitársak voltatok, akkor azért durva lenne a 2-3 hónap, 1-2 hét után szerintem mehet

ha teljesen ismeretlenek akkor is 2-4 hét kavarás elég szerintem

2017. jún. 4. 15:47
 13/23 anonim ***** válasza:
2%
Nekem már 3 nap is sok. repül az a csaj akire ennyit kellene várni.
2017. jún. 4. 15:57
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Repul az a himnemu allat aki csak gyorsan kozosulni akar.

Aki kapcsolatot akar az var.

Aki mast akar az meg mehet a fizetos vagy ingyen ribizlikhez

2017. jún. 4. 16:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges spekulalni, akkor tedd meg, ha ugy erzed, hogy meg akarod es o is benne van. Ne komplikalj, abbol meg sose sult ki semmi jo.
2017. jún. 4. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előző válaszolóhoz, aranyos, hogy így gondolkozol ezen, csak nem lehet és nem is kell mindent eltervezni előre.
2017. jún. 4. 16:21
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
Sok ennyi idősen. (igaz én sokkal idősebb vagyok).Én nőként nem tudnám komolyan venni azt a férfit, aki nem nyúl hozzám 2 hónapig, de egy is sok lenne. Főleg ha mindennap , majd mindennap találkoztok, együtt vagytok hétvégén, közös programok. Ez már a barát zóna, nem kapcsolati. Aki eddig kibírja, azzal nincs meg a kellő vonzalom. Én nem vagyok annyira vonzó neki. Én építeném le.
2017. jún. 4. 18:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Felesleges kitalálni egy ilyen időt aztán tartani azt ha törik ha szakad. Ha túl sokat váratod az se jó, mert azt hiheti, hogy valami nem stimmel. Szóval ne az időt nézd, ha úgy érzed itt az idő akkor lehet.
2017. jún. 4. 19:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom nem kell elsietni.

De előző párommal 2 randi után volt szex.

Nem néztem emiatt ribinek. 11 év lett belőle....

2017. jún. 4. 21:55
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Akinek szexre kellesz, az dug mással, míg meg nem kaphat, aztán dob.

Én 3. randin lefeküdtem a párommal, ennek lassan egy éve, már összeköltöztünk.

2017. jún. 7. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!