Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nektek csak gazdag, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek csak gazdag, de nem dolgozó férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
gazdag férfiakra gondolok akik csak költik a pénzt se gondjuk nincs

2017. jún. 3. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De komolyan, milyen az a férfi, aki gazdag de nem dolgozik? Ez hogy áll össze? Mert én ezt nem teljesen értem. Akinek saját cége van, annak van ugyan pénze, de hogy nem dolgozik, azt semennyire sem lehet rá mondani, mert - több embert is ismerek, aki saját vállalkozást indított - gyakorlatilag 0-24 dolgozik, hétvégén is, hiszen neki ez tényleg érdeke, hogy működjön.
2017. jún. 13. 07:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen férfi. Igaz, hogy nagyon kevés, de van. Nem csak az ostoba véglény Sorosra kell gondolni, őrá nem akarna élő emberi lány, aki azt mondaná hogy szemrevaló, hanem nagy áltlánosságban Ők az úgynevezett sugar daddy-k. És hát nyilván vannak köztük, akik sármosabban néznek ki. Amennyire tudom, a puncs.hu a gyűjtőhelyük. A kereslet nagyságát eléggé jelzi, hogy már saját weblapjuk is van...
2017. jún. 13. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Természetesen nem, az amelyik megbecsül,hűséges, kedves jó természetű, akivel jókat lehet beszélgetni egy hullámhosszon vagyunk és vonzó számomra..
2017. szept. 14. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:

a nőknek általában mindegy hogy dolgozik vagy sem, legyen gazdag oszt cső

az első válaszadó meg kapta is a mínuszt, mert ostoba mint hat pár rendőrcsizma.

2018. szept. 2. 02:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekik nem az számít hogy dolgozik-e, hanem hogy mennyi pénze van

Ha nemdolgozik de sok a pénze, az jöhet

Ha dolgozik és mégis kevés a pénze, az "lúzer"

"Igen. Mehetsz vissza bőgni a sarokba."

Te meg ásd el magad, jó mélyre, vissza se gyere.

Kaptad tőlem is a mínuszt.

2019. szept. 25. 04:14
 16/16 anonim ***** válasza:

az meg jobb nekik ha a pasi dolgozik, meg konnyebb megcsalni ot a konditermes vagy a fodrasz sraccal

merthogy a megcsalasok 70 szazalekat nok kovetik el, az vitan felul all

#1 az a te legnagyobb bajod, hogy csak a jeled volt korfuresz az ovodaban, nem a nyakadon hasznaltak

te szanalmas, nyomorult ostoba rovar, te

(mert nem sertem meg a gerincesek torzset azzal hogy kozejuk sorollak; semmi keresnivalod nincs ott)

#4 persze, nem az eseteid, a puncs.hu meg biztos kong az uressegtol...ja, nem

#5 lehet hogy ironizaltal, de elegge levagos hogy komolyan irtad azt, amit

szavakat nem talalok rad...szar ember vagy, ennyi, kb. mint a #1

#7 egyre tobb a szingli ferfiak szama, koszi hogy kerdezed!

hogy te nem ezen a bolygon elsz, az is 100%

#9 ez neked is szol, idiota

#13 aha, nem tollas a hatunk, ne nezz mar minket madarnak pls

ezeknek az ostoba kreteneknek en is nyomtam minuszt

2021. jan. 27. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!