Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek kizáró ok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek kizáró ok ha egy lány vékony, lapos?

Figyelt kérdés
Olyan lányokra hondolok akik vékonyak, kis mellük fenekük van. Nektek csak a formásabb lányok jönnek be? Ez kizáró ok egy rövid akár hosszútávú kapcsolatban?

2017. jún. 2. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kizáró ok, főleg hogy az ilyen típusú lányok inkább tetszenek, mint a nagymenő, beképzelt, esetleg plázacica (túlsminkelt, 3 literes melle kinn).

Az a baj hogy személyszerint én a természetességet jobban szeretem, sokkal jobban megfog egy olyan lány aki nem dicsekszik azzal amije van. Ha nincs, annál jobb, ha nem depressziós emiatt, én vagyok a legboldogabb ember ha engem szeret az adott lány.

Egy ilyen, talán sokkal egyszerűbb lányt, sokkal inkább vonzónak találok, mint azt aki sportot űz abból hogy a pasik a nyálukat csorgatják.

Bár én hosszú távú kapcsolatra vágyom, sajnos sok pasi van aki az ilyen plázacica, vagy nagyon "menő" csajokat szereti, hiszen "olyan nőm van akit mindenki megnéz".

Nekem nem ilyen lányra van szükségem, egy kicsi cicis, lapos fenekű lány sokkal inkább bejön nekem.

És bár sok, szexuálisan túlfűtött kannak fogalma sincs róla, én tudom hogy a kicsi cicinek és lapos fenéknek is van előnye, amire az évek során rájöttem.

Imádnék egy ilyen lányt mint amilyet leírt a kérdező :)

Egy fiú :)

2017. jún. 3. 00:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont, hogy csak az ilyen lányok jönnek be.
2017. jún. 3. 08:02
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
elég undorító, hogy aki nemleges választ adott azt lepontoztátok...
2017. jún. 3. 09:13
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

Miért lettek lepontozva akik azt mondták hogy számukra nem vonzó? Véleményt kértél ők véleményeztek, arról nem tehetnek hogy ez nem megfelelő számodra mert ellened beszéltek.

Egyébként női szemmel nézve szerintem se vonzók és a normál alkatot is jobban preferálják a pasik.

2017. jún. 3. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem igen. A feneke nem zavarna, ha lapos, de szép, nagy, természetes mell számomra nagyon nagyon fontos. Az se baj, ha teltebb kicsit, ha ehhez szép nagy mellek társulnak. Sőt, leginkább ez az ideálom külsőleg: Szép arcú, hosszú hajú, alacsony, kissé teltebb alkatú lány, hatalmas cicikkel :)
2017. jún. 3. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem baj,ha lapos nem minden a külső! Lehet modell testű,ha belülről r...ad lelke! Úgyhogy tényleg nem számít úgy szeretném ahogy van ;))
2017. jún. 3. 09:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mellesleg senkit nem pontoztam sehova, mindenkinek megvan a vélemémye, van akinek tetszik van akinek nem és pont.
2017. jún. 3. 09:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyilván a formásabbak jönnek be, de vékony, kisebb idomokkal rendelkező is bejöhet, sőt be is jött már.
2017. jún. 3. 12:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem, de olyannyira nem, hogy nem is kizáró ok, hanem pozitívum. Valahogy sosem tetszett a nagy mell, fenék. Az általad leírtak pedig lényegében tökéletes. Nekem egy vékony alak ugyanúgy "formás" tud lenni, egyszerűen szép... sose vonzott a teltebb, esetleg túlságosan izmos alak (izom csak kis mértékben tetszik)

A kapcsolat hosszát pedig szerintem a belső tulajdonságok határozzák meg és nem a külső. Ha valaki külsőleg tetszik akkor kapcsolatban és anélkül is tetszeni fog...

2017. jún. 4. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!