Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hibás az a nő akiért a ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás az a nő akiért a ferfi otthagyja a családját?

Figyelt kérdés

Mikor ilyen van mindig az van hogy milyen nő az ilyen aki elcsabit egy gyerekes apát.

Le van k*rv*zva meg ri*an*ozca. Mindenki elhordja mindennek. A férfi nem hibás.

De ez olyan hülyeség.

Én egy családos emberbe vagyok bele esve. Dobjam el magamtól a szerelmet?

Miatta, elvesztem a családom , az lesz amit le írtam, mindenki utalni fog es én is magamat. Felteszek miatta mindent és lehet hogy végül nem is lesz az enyém, de ha igen akkor megérte ez az egész. Felteszek mindent és talán megkapom őt, életem szerelmét. Egyszer élünk.

Éljen le úgy az életem, hogy nem foglalkozok vele mert együtt van egy nővel akit nem szeret? Sokáig nem bírnám, egy idő után lépnek ha ő nem lépne.

Hibás vagyok én ?

Hibás lennék én ha elhagyná a gyereket és az élettársát?

Papíron nem a felesége.

Tudom hogy most fogok kapni hideget meleget, nem fogok válaszolni kérlek írd le a véleményed erről a dologrol.

2017. jún. 2. 17:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ritkán ítélkezek ismeretlenek felett, így feletted sem fogok.

tégy amit jónak ítélsz, viszont vigyázz nehogy a végén koppanj.

bizonyosodj meg arról, hogy nem csak az kell a férfinak ami a lábad között van.

2017. jún. 2. 17:53
 12/21 A kérdező kommentje:

Ettől félek a legjobban.

Nem kell elválniuk mint írtam, nincsenek osszehazodova

2017. jún. 2. 17:57
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Miért lennél hibás? Van benned egy erős érzés és szeretnéd, ha beteljesülne. Természetese emberi tulajdonság. A pasi benne van és vihető, akkor a mostani kapcsolata nem igazán rózsás. Nem te viszed, vinni fogja más nő.
2017. jún. 2. 18:08
 14/21 anonim ***** válasza:
A pasi se egy jellemes ember ilyen esetben.
2017. jún. 2. 18:19
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem azért vagy felelős, hogy egy másik ember mit tesz. Azért vagy felelős, amit te teszel. Nem nyitnék ajtót valakinek, aki nem zárta le a kapcsolatát. Az állatoktól az különböztet meg minket, hogy vannak elveink. Már akinek, ugye...
2017. jún. 2. 18:21
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

Én azon tűnődöm, hogy te mégis hogy tudsz tükörbe nézni reggelente?!!

Elég sarkalatos példa, de a szomszéd Margit néni kocsiját sem veszed el csak ugy, mert jajj de tetszik neked. Más párjára miért "tennéd rá a kezed" akkor (attól függetlenül hogy egy ember nem lehet másnak a tulajdona).

A karma pedig ugyis teszi majd a dolgát veled, ne aggódj! Akkorát fogsz pofáraesni egy ilyen huzás után, hogy többet pasit sem akarsz majd látni.

2017. jún. 2. 18:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Bar nem olvastam a aztorit de a kerdesre a valaszom hogy nem hibas. Inkabb ugy mondanam hogy egy undorito leny, de nen hibas kva.
2017. jún. 2. 18:58
 18/21 anonim ***** válasza:
27%

Azert hibas, mert, hogy vulgaris legyek...van eleg szabad f**z.

Barki varmit mondd, az erzeseiken tudunk valtoztatni, csak fejben kell eldonteni. Soha nem tudnek egy csalados ember szeretoje lenni, sem pedig parkapcsolatot letesitenk. Mar csak bele gondolni is rossz, hogy azt az idot amit a gyerekevel/gyerekeivel tolthetne, en elvennem. Emellett vagyok elegge empatikus, hogy no helyzetebe belekepzeljen magam. Aki mos, foz, takarit, talan dolgozik, gondoskodik a csaladrol, szereti a parjat, a pasi meg epp engem fuz a kozos eletrol.

Szoval nem tartom gerinces embernek, de a ferfi a legnagyobb fereg...

2017. jún. 2. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Azon tűnődj el hogy kva sok mostanában a fellángolás az álszerelem egy két hónapig érzi az ember utána rájön hogy elcseszték és közben tönkretettek pár életet. Ilyen esetben van olyan hogy önzetlen szeretet.Feláldozom magam hogy hogy másnak jobb legyen(gyereknek).Az hogy a pali utána összejön más nővel nem lényeg mert nem miattad volt és nem lesz lelkiismeretfurdalásod.Ami mostanában nem létezik,tùl sok a patch-work család és mindenki álszent önző. Az emberiség felének nem kéne gyerek amiért így viselkednek. Elvből nem ismerkedtem volna olyannal akinek gyereke ráadásul élettársa van.Offolom a témát és kész. Azóta boldog lehetnél egy szingli palival de az a jobb ami tiltott gyümi.Mindenki a saját sorsáért a felelős.
2017. jún. 2. 20:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Tudjátok, mi a baromi vicces??

Ha kiderül a pasiról, hogy nettó 70-et keres és az anyjánál lakik, egyből ki tudnak szeretni belőle!

De ha kiderül, hogy nős, és a feleségével meg a gyerekével lakik, akkor annál jobban begerjed.

Itt is olvasni heti 100 kérdést, hogy "nem érdekel, hogy házas, családos, foglalt, blablabla, akkor is kell, hogy szerezzem meg magamnak". De peeeerszeee, hogy a harmadik sose hibás, á, dehogy.

2017. jún. 2. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!