Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kifejezetten jóképű fiuktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kifejezetten jóképű fiuktól a lányok félnek? Mármint úgy mondom hogy azt gondolják hogy úgysem kaphatnak meg egy ilyen pasit

Figyelt kérdés

2017. máj. 31. 20:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De bejövök neki látom a szemében
2017. máj. 31. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy beképzeled vagy túl rámenős vagy és elijeszted.
2017. máj. 31. 23:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy fél? Lehet csak zavarban van :)
2017. máj. 31. 23:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyenek altalaban nembtetszenek,mert legtöbbje bekepzelt. A stilusos,kigyurt,vekony,plaza barbipasiktol kiraz a hideg. Én a helyes,ferfias,egyszerű,macisabb pasikat reszesitem előnyben
2017. jún. 1. 05:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy félek, de nem táplálok reményeket egy kiemelkedően helyes, sportos alkatú pasi iránt. Ellenben ha ő érdeklődik irántam, akkor nem zárkózom el, megpróbálom megismerni. Pontosabban mindez múlt időben, mert van párom :) De eleinte hozzá is így álltam, az én mércém szerint nagyon helyes, ráadásul intelligens, tanult, zenél, sportol...stb. Mindemellett egyébként egy idióta, de pozitív értelemben. Sokáig tartott, mire felfogtam, hogy nem csak szexet akar tőlem.
2017. jún. 1. 07:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem félek tőlük,nekem ez kihívás.Átlagos nőként a stílusom által jóban szoktam lenni velük.
2017. jún. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!