Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az olyan pasik, akiknek a pici lányok az esetei?
Figyelt kérdés
Őzike alkatúak: alacsony(160 cm körüli), kicsi vagy átlagos mellek, kicsi, de kerek popsi, vékony alkat, formás lábak, lapos has. Szerintetek az ilyen lányok sok pasinak bejönnek?2017. máj. 31. 20:10
11/20 anonim válasza:
Nekem nincs konkrét favorit típusom. Mindig a személyiség a fontos. Ha nem illik hozzám, teljesen mindegy milyen testalkatú. Egyedül annyi a feltétel, hogy ne legyen 70 kilónál több. Alatta teljesen szerethető, nőies szinte mindenki. Nem számít ha sovány, én is nagyon vékony vagyok.
12/20 anonim válasza:
Kinek ne tetszene megint.. Egy VÉKONY FORMÀS FENEKŰ, KIS MELLŰ LAPO HASÚ csaj. Tehàt ugyan ott tartunk megint. Éjenek a VÉKONY NŐK!
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. #7 igen én is úgy tapasztalom, hogy elég sok pasinak tetszik az ilyen alkat :)
2017. máj. 31. 21:17
14/20 anonim válasza:
A férfiak 90%-nak ez az álma. A maradék 10 meg meleg.
15/20 anonim válasza:
Jelen. Az ilyen lányoknak bejönnek a magas pasik?
16/20 anonim válasza:
En is ilyen vagyok es sokszor megkaptam hogy milyen kis cuki vagyok. :-)
17/20 anonim válasza:
Nekem csak az ilyenek jönnek be:D
18/20 anonim válasza:
Látom, aki igent mondott, azt lepontozzák... most komolyan, ennyi itt a magas nő? :)
19/20 Scav válasza:
Nekem tetszenek. Nőiesnek találom őket, nőiesebnek, mint a 170 centis amazonokat. De kinek mi.
20/20 A kérdező kommentje:
#15 igen, legalábbis nekem a 180-190 magas pasik az eseteim :D
2017. jún. 9. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!