Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy csávó lassan megy mellettetek és bámul az autóból?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 19:59
11/22 anonim válasza:
Ez a legvonzóbb.
Főleg valami 20 éves szakadt BMW-ből (turbó matrica, és sportosnak mondott de valójában lyukas kipufogó kötelező) bambuló kemény legények, akik igazából azért mennek 10-el, mert ezeré' tankoltak, és félnek, hogy ötvennél már annyit fogyasztana a kocsi, hogy nem bírnak hazamenni.
12/22 anonim válasza:
Nem. Bár volt már vicces sztori is. Mentem autóval, szólogattak át, aztán követtek. Egy benzinkúton kiszálltam és akkor vették észre, hogy kb. 8 hónapos terhes vagyok.
13/22 anonim válasza:
Mivel nem vagyok már 20 éves nem a bájaimra lenne figyelemmel hanem a cekkeremet szeretné kitépni a kezemből- erre gondolnék, brrrr.
14/22 anonim válasza:
Nem, olyankor a frász tör ki rajtam.
15/22 anonim válasza:
Engem próbáltak már így felszedni csúcs autóval, de nem vagyok hülye rá sem bagóztam. :D
16/22 anonim válasza:
-)
El is higyjük ezeket a sablonos,egyforma valaszokat?
Szanalmas!
17/22 anonim válasza:
Tavaly Siófokon sétáltam a két lányommal és a párommal, erre egy társaság akik 40esek lehettek, beszóltak hogy "mondták már milyen jó a segged?"
Páromat büszkeség töltötte el, de én szánalmasnak tartottam főleg hogy fogtam közben a lányom kezét.
Legfeljebb egy naív kis tinilányt lehet ilyenekkel elkápráztatni.
18/22 anonim válasza:
Szánalmas, gusztustalan, meg elég para is.
19/22 anonim válasza:
Észre szoktam venni hasonlót, általában felhúzom csak a szemöldökömet és elfordulok. Ergo nem tetszik és nem foglalkozom vele.
20/22 anonim válasza:
Nem,idegesítő. Néha odaszólok,mivan mit kell nézni? Nézzed az utat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!