Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez a pasiknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a pasiknál?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem, de van barátnője. Ennek ellenére sokat beszélünk és olyanokat ír, hogy egyszer megb*sz meglátom. Igazából nagyon jófej és helyes is. Lehet köztünk valami?
2017. máj. 29. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem is tudtam, hogy a zárt-osztályon is van net..:/
2017. máj. 29. 22:54
 12/18 Diavolino44 ***** válasza:
86%
Ezeket a kerdeseket imadom a legjobban, mindig jot rohogok. :D
2017. máj. 29. 22:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy világos lesz, mikor berakja neked, hogy lásd is, ne csak érezd.

Kapcsolatra ne nagyon számíts, mert azt mondta, ez csak egyszer fog megtörténni. Meg amúgy is csaja már van.

2017. máj. 29. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Persze mert mêg a hůlye is vâgja, hogy troll kérdés. 😲😎

Hülye picha 1. 2. Stb. Jól dolgoztak a fiúk nem lehet panasz. Ma is volt vagy legalább 5 ilyen és mennyire komolyan veszi a többség. 😳😜

2017. máj. 29. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
#14: Élőben is hallottam már rengeteg ilyen kérdést és teljesen komolyan gondolták. Egyszerűen ennyire buta néhány ember.
2017. máj. 29. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Szakadok :DDDDDDDDDDDDDDD

Megdug egyszer azt szevasz, de gondolom neked ennyi is elég vagy azt hiszed te leszel a nagy megváltó nála és örök szerelmet fogad neked vagy mi?

Összejönnél vele a hátad mögött ugyan ezt csinálná.

2017. máj. 29. 23:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is mondott már olyat férfi, hogy úgy megb**sz, hogy belezavarodok, de legalább nem kérdeztem meg mástól, vajon mi lehet belőle...
2017. máj. 29. 23:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Haha! Ismertem egy ilyen fickót. Jó arc volt. Lovászgyerek.

Azt jelenti kérlek, hogy érzi köztetek a szinkront

(mai szóhasználattal a "kémiát"), és ez inspirálja.

Ebből természetesen az következik, hogy BÁRMI LEHET köztetek. :)

2017. máj. 30. 01:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!