Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a b. uzik kb.80%-a jóképű?
Mert náluk is a külső az első.
2010. máj. 17. 17:29
Sok oka lehet. Csak a saját véleményemet mondom.
1. Előfordulhat az is, hogy azért lettek b*zik, mert túl helyesek és esetleg a lánnyok nem mertek kezdeményezni
2. az is lehet, hogy azért lettek igényesebbek/jobbak, mint az átlag pasik, mert tudják hogy kitűnnek, különböznek a többiektől és ezzel akarják kompenzálni.
Lehet, hogy mindkettő h*lyeség, de a kérdés elolvasása után ezek jutottak egyből eszembe, gondoltam megosztom Veled.
18/L
2010. máj. 17. 17:30
Előzőnek. Nem a pasiknak kéne kezdeményezni?
2010. máj. 17. 17:32
szerintem pont fordítva van. Nekem van 2 meleg ismerősöm (volt évfolyamtársaim), a csajok mondták mindig, hogy baromi csúnyák.
2010. máj. 17. 17:33
hát a külsejükkel nagyon sokat törődnek.. már kiskoruktól fontos nekik. tehát szép vékonyak nőiesek maradnak.mindig a legtrendibb ruhák, frizurák..stb. és ez nagyon sokat számít. még egy átlagosabb srácból is lehet nagyon jót csinálni egy jó frizurával, jó öltözékkel.
2010. máj. 17. 17:33
6/14 anonim válasza:
lehet hogy jót tesz a pasiknak ha seggbe rakják őket
2010. máj. 17. 17:34
Ez baromság. Honnan vetted ezt a statisztikát? A Cosmopolitan-ből? :D
Inkább maradjunk annyiban, hogy egy srác (legyen az hetero-, homo-, vagy biszexuális) csak és kizárólag akkor kérkedik a szexuális beállítottságával, ha elég helyesnek érzi hozzá magát.
Egy csúnyább srác nem fog neked azzal jönni, hogy Ő biszex, vagy meleg... ha meg nem mondja, akkor értelem szerűen minden srácról azt gondolják az emberek, hogy hetero.
Ennyire egyszerű...
2010. máj. 17. 17:41
szerinted a bu.ik 80%a jóképű? szerintem nálad van a hiba :D
2010. máj. 17. 18:18
2. válaszoló voltam. A mostani pasik, 18-huszonévesek általában már régimódinak tartják azt, hogy a pasik kezdeményezzenek, és sokszor elvárják, hogy mi kezdeményezzünk. Ezzel valamilyen szinten együtt is érzek, mert így legalább a srácok is megértik, milyen jó érzés is az, amikor látod valakiről, hogy akar tőled valamit és tesz is érte. :)
2010. máj. 17. 18:23
hát nem tudom.. de az biztos, hogy a homoszexuálisak igen is helyesek.. nem is egyet ismerek és állatíom helyes de még ennek fejébe aranyos és kedves.. sőt segítőkész is...
2010. máj. 17. 18:42
Kapcsolódó kérdések: