Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön? Helyes ez a férfi?
A mostani 16-20 éves lányoknak valószínűleg bejön, mert kb az összes 25 alatti pasi így néz ki. Nekem nem tetszik, ehhez már öreg vagyok.
N29
Nem néz ki rosszul, DE nekem se az esetem. Buliban elflörtölgetnék ilyen alakkal, de ha komoly párkapcsolatot keresek, nem ezt a típust választom.
19/L
7-es jól leírta..Ne itt kérdezősködj ide csak hazudni járnak fel .Nyilván senkinek nem az esete, persze.
Szóval igazi közvéleménykutatás pl a Tinder . Ott annyi matched lenne a képpel ,nem győznél válogatni.
Tökéletes!
Mind külsőre, mind belsőre.
Barátságos, nyílt, nem nagyképű, megvan benne a szerénység, vannak céljai. Tud hű lenni. Ő az a típus, akire a bajban is számíthatsz. Szegényebb/szerényebb környezetből való, sohasem fogja elfeledni a gyökereit.
Bocsi a kielemzésért, de utáltam olvasni a sok felszínes kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!