Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan kicsit az, hogy mivel elfogadottabb ha a kapcsolatban a férfi jóval idősebb ezért sok nőknek nem kell annyit dolgozni az egzisztencia kialakításáért mint a férfiaknak?
Ilyenkor megmondják, hogy ne rinyálj már, ez van, fogadd el. Bezzeg amikor a nőket éri hasonló negatív dolog abból kialakul egy nőjogi szervezet.
Ezen már én is gondolkodtam egyébként. Fiatal huszonéves férfiként szinte esélyed sincs összejönni egy pár korosztállyal idősebb és egzisztenciálisan már stabil nővel. Nem emlékszem, hogy valaha láttam volna már fiatal egyetemista srácot 45 éves nővel. Maximum szexre kellett a nőnek. Esetleg a bulvár sajtóban fordul elő ilyen kapcsolat. Fordított esetben pedig többet is fel tudok sorolni a közvetlen környezetemből is. Temérdek huszonéves csaj van együtt 30-40-50-es férfiakkal. Néha megesik, hogy együtt is maradnak a már stabil hátterű férfival és nem kevés esetben a nőnek innentől kezdve szinte csak a fodászhoz meg a műkörmöshöz kell járni. Esetleg csinálnak valami melót, hogy ne unják szét a napjaikat.
Írja itt valaki, hogy senki nem tart vissza, hogy összeszedj egy idősebb("milf") nőt. Tiltani nem tiltja senki sem, de mocskosul reménytelen egy ilyet megvalósítani. Még, ha az adott srác érettebb is a koránál akkor is kicsi az esély arra, hogy összeálljon vele egy 40-es nő. Rövidke, dugós, kúrós esetekről elvétve tudok, de még arra sem nagyon jönnek össze nők 10-20 évvel fiatalabb srácokkal, nem hogy komolyabb szinten.
Egy 20 éves csajnak ezerszer több esélye van összeszedni egy 40-es férfit akár rövid akár hosszabb kapcsolatra is mint egy 20 éves srácnak.
13-as, mondjuk azt, hogy igazságtalan az amit felsoroltál a nőkkel szemben.
De ez meg a férfiakkal szemben igazságtalanság. És ezt a kérdésben szereplő igazságtalanságot mikor hallod te bárhol is? Sehol szinte. Ezzel rohadtul nem foglalkozik senki pedig ez is igazságtalanság, csak ez a férfiakra nézve. Ezzel nem foglalkozik egyetlen férfijogi szervezet sem, szerintem nincs is ilyen szervezet egyébként.
A nőknek a kevesebb fizetésével a táppénz miatt meg a mendtruációs szabadnapjával tele van a világ és tucatjával vannak szervezetek amik ezekért küzdenek.
Hogy lesz itt igazság?
Ti is ugyan annyi fizetést kaptok és kaptok mellé még menstruációs szabadságot is és ti meg majd össze fogtok jönni 35-40 évesen 22 éves srácokkal mindezért cserébe?
Nőknek van valami sérelme akkor azért politikai pártok közdenek. Ha férfiaknak van valami sérelme az senkit nem érdekel.
Nem rinyálásból írom ezt, mert nekem nem egy nagy sérelem ez, elvagyok férfiként. Mindössze azért írtam, hogy rávilágítsak, hogy nem csak a nőket érik "sérelmek".
Nem igazságtalan. A srác fog jobban járni hosszabb távon. Ő rá van kényszerítve, hogy tegyen valamit magáert. Kimegy külföldre, előbb utóbb felepit egy saját egzisztenciát.
A testvér ezzel szemben nincs kényszerhelyzetben, mert eltartjak. Ha vége a kapcsolatának akkor végre vagy ő is saját lábra áll, vagy keress egy másik eltartót. Az utóbbi esetben soha semmit nem fog elérni.
Hát nem tudom, hogy pl. ezek a fiatal lányok hogy boldogulnának egyedül, és lennének sikeresek a segítség nélkül amit kapnak. Vagy csak a férfi dolga önállóan sikereket elérni?
Amúgy én támogatom a nemi egyenlőséget. Viszont azt ti is beláthatjátok, hogy ebben a kérdésben nincs egyenlőség. csak képzeljétek el mennyivel nehezebb dolga van pl. egy egyetemista fiúnak akit nem támogat senki és egyedül kell elérnie mindent mint egy egyetemista lánynak aki adott esetben már diploma után ott vár a ház, autó stb. amiért nem kellett dolgoznia semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!