Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárok/Tanárnők! Veletek esett már meg hogy beleszerettetek egy diákotokba?
Figyelt kérdés
Nem kell leszólni,mert nem szerettem bele az egyik tanáromba vagy ilyesmi..pusztán csak kíváncsiság :-) Látom mostanában ezt a sok "beleszerettem a tanáromba" kérdést. Erről mi a véleményetek?2010. máj. 17. 17:01
11/18 anonim válasza:
Akkor mit tanít ha nem tantárgyat?
És mások mit szóltak hozzá?
Remélem boldogok vagytok (:
12/18 anonim válasza:
Azok vagyunk, bár vannak veszekedések. :)
Ha azt most itt leírnám, ismerős tuti ránk ismerne, ha ide vetődne. :D Esetleg privátban szívesen elárulom, de azt nem tudom, hogy kell.
13/18 anonim válasza:
én diák vagyok de azért a töri tanárommal szívesen ellenék épp ezen dolgozok elvileg nyáron jön velem nyaralni :)
14/18 anonim válasza:
akkor elmesélek én is egy sztorit.. Ez egy régi történet. Egy középsuliban volt két tanár, akik házasok voltak. A feleség fizika, a férj matektanár. A feleség meddő volt... a férj pedig beleszeretett egy akkor érettségiző diákba, és amint végzett, elvált a feleségétől, és elvette a diákot.. képzeljétek el a volt feleség életét.. Mindennap látni azt, aki elhagyta őt mert nem lehet gyereke.. megértem mért volt olyan szigorú =/
15/18 anonim válasza:
az egyik tanáromnak gyereke is van már volt diákjától (persze amíg tanította nem volt semmi köztük). és ismerek pár pedofil állatot is aki 38 évesen 15 éves csajokat bolondít meg és próbálja ágyba vinni. szánalmas...akár az igazgatóság aki nem tesz semmit.
16/18 anonim válasza:
20:27 hm.. de jó Neked sok sikert hozzá meg jó szórakozást
Remélem velem is fog nyaralni az én tanárnénim meg még sok mást is... :D :$
17/18 anonim válasza:
nekem nem tanárom,viszont a nyelvvizsgára a barátom készít fel.angol tanár.15 évvel idősebb és nagyon boldogok vagyunk együtt:)
18/18 anonim válasza:
nekem is volt egyosztálytársam beleszeretett a tanárba, mindig a nyomába volt de a pasi nem foglalkozott vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!