Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárok/Tanárnők! Veletek esett már meg hogy beleszerettetek egy diákotokba?
Heh pont ezen gondolkoztam ma egy pár órája hogy egy ehez hasonló kérdést ki kéne írnom... de látom megelőztél.. :P
hm.. kíváncsi leszek a válaszokra...
:)
De tényleg kíváncsi vagyok hogy ilyen helyzetben pl. mit kezdenek a tanárok? Huh. én nem tudom mit csinálnék?! :D
ugyan nem vagyok tanár de ez megtörtént nálunk. nem is egy tanárral. jöjjön az 1. story:
a csaj 15 volt amikor elkezdtek kavarni a tanárral most 18 16 évesen már lefeküdtek úgy h a palinak most egy 3 és egy 1 éves gyereke van. tudja az évfolyam fele. van aki elítéli van aki nem foglalkozik vele. másik szitu végzős diáklány miatt dobta az igen hosszú kapcsolatát a tanár (menyasszonya volt a nő) és az iskolában is szeretkeztem a tanárnak a szertárában... vannak furcsa történetek h mi a végük ezeknek azt csak a jó Isten tudja.
3.
Hát..ezek tényleg durva sztorik. :O
Többieknek köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!