Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanárok/Tanárnők! Veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanárok/Tanárnők! Veletek esett már meg hogy beleszerettetek egy diákotokba?

Figyelt kérdés
Nem kell leszólni,mert nem szerettem bele az egyik tanáromba vagy ilyesmi..pusztán csak kíváncsiság :-) Látom mostanában ezt a sok "beleszerettem a tanáromba" kérdést. Erről mi a véleményetek?
2010. máj. 17. 17:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Heh pont ezen gondolkoztam ma egy pár órája hogy egy ehez hasonló kérdést ki kéne írnom... de látom megelőztél.. :P

hm.. kíváncsi leszek a válaszokra...

2010. máj. 17. 17:16
 2/18 A kérdező kommentje:

:)

De tényleg kíváncsi vagyok hogy ilyen helyzetben pl. mit kezdenek a tanárok? Huh. én nem tudom mit csinálnék?! :D

2010. máj. 17. 17:23
 3/18 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem sok tanár fog írni még ha meg is esett velük ilyen. :) am az irodalom tanárnőmmel én is ellennék. :)
2010. máj. 17. 17:29
 4/18 A kérdező kommentje:
hát..gondolom hogy nem sokan fognak írni..de ha már egy válaszoló lesz aki tanár és el is mondja a véleményét akkor sikerrel jártam :D
2010. máj. 17. 17:33
 5/18 anonim ***** válasza:

ugyan nem vagyok tanár de ez megtörtént nálunk. nem is egy tanárral. jöjjön az 1. story:

a csaj 15 volt amikor elkezdtek kavarni a tanárral most 18 16 évesen már lefeküdtek úgy h a palinak most egy 3 és egy 1 éves gyereke van. tudja az évfolyam fele. van aki elítéli van aki nem foglalkozik vele. másik szitu végzős diáklány miatt dobta az igen hosszú kapcsolatát a tanár (menyasszonya volt a nő) és az iskolában is szeretkeztem a tanárnak a szertárában... vannak furcsa történetek h mi a végük ezeknek azt csak a jó Isten tudja.

2010. máj. 17. 18:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok tanár, de tuti hogy volt olyan :D ők is emberek, nők férfiak,látnak jóképűt,rosszabbat, ugyan úgy látja a másik embert mint te vagy én, csak annyi hogy ez a szakmájuk, de én is felhúztam volna a matek tanárom, apám azok a csecsek...belefulladtam volna,mint 2 dinyne
2010. máj. 17. 18:21
 7/18 A kérdező kommentje:

3.

Hát..ezek tényleg durva sztorik. :O

Többieknek köszönöm a válaszokat :)

2010. máj. 17. 18:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez a szitu, egy tanárommal estünk szenvedélyes szerelembe, azóta összeköltöztünk, és gyereket várok tőle. Ő 16-tal több, mint én. De nem sulis tanár, hanem másféle, tanít, de nem tantárgyat. :)
2010. máj. 17. 19:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Na az tök jó.:) Gratulálok. :) És amúgy hány éves voltál te és a tanárod mikor összejöttetek?:D
2010. máj. 17. 19:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Köszi. :) 24 voltam.
2010. máj. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!