Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgom flörtöl azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom flörtöl azzal a pasival, aki nekem tetszik. (? )

Figyelt kérdés

Nos az illető pasi a szomszédunk.

Sokat van itt mostanában.

Nyílt titok, hogy tetszem neki. És ez kölcsönös.

Ha átjön beszélgetni és incselkedünk egymással akkor a húgom is elkezd vele flörtölni előttem!!! Pedig jól tudja, hogy nekem tetszik a srác. Bár a pasi inkább velem foglalkozik és látom a szemén, hogy jobban érdeklem. De akkor is zavar, hogy játsza az agyát előtte. Direkt olyan kihívó pózokba áll be, bepucsít(!!!). Mintha véletlen lenne az egész. Úgy megszaggatnám olyankor.

Húgocskám elmondása szerint neki nem az esete.

Most őszintén! Mi az már, hogy flörtölgetek a tesóm kiszemeltjével a jelenlétében? Kicsit szemétség. Úgy gondolom.

Vagy én reagálom túl?

2017. máj. 26. 21:37
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

9#

Sose baj. :D Rajtam nem fognak az évek.

Inkább leszek gyerekes mint begyepesedett "komoly felnőtt", aki elfelejt élni a nagy szerepjátszás közben.

2017. máj. 26. 22:59
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
a begyepesedettség és a komolyság nem jár együtt:P. A gyerekesség sem baj, de egy szinten túl már gáz, és ahogy idősödsz egyre lejjebb kerül az a szint:D
2017. máj. 26. 23:00
 13/37 anonim ***** válasza:
49%

#8: Nem vagyok karótnyelt, de aki 20 évesen incselkedik, arról nem egy felnőtt jut eszembe.

A párkapcsolat komoly embereknek való, márha nem a 15 évesekből indulunk ki.

2017. máj. 26. 23:04
 14/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom...környezetemben minden komoly ember begyepesedett.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a gyerekesség egy bizonyos szint után kínos.

De az vesse rám az első követ, aki higgadt tudna maradni ebben a helyzetben!

2017. máj. 26. 23:05
 15/37 A kérdező kommentje:

"Nem vagyok karótnyelt, de aki 20 évesen incselkedik, arról nem egy felnőtt jut eszembe."

Egy szóval sem említettem, hogy felnőttnek érzem magam. A kor az csak egy szám.

Tudom, hogy éretlenebb vagyok. És akkor mi van? Nem ez a kérdés lényege!

Értem én, hogy évődés helyett a svájci frankról kellene kokettálnunk egymással...de valahogy az nem én vagyok.:P

2017. máj. 26. 23:10
 16/37 anonim ***** válasza:
Akkor rád vethetném a követ:D Komolyan ennél nagyobb problémád ne legyen, mint hogy szórakozik veled a húgod:D
2017. máj. 26. 23:11
 17/37 A kérdező kommentje:

Most még szórakozás, (Egyébként nekem más elméletem van a szórakozásról.)de később?

Ismerem a húgom. Tudom milyen, amikor csak "szórakozik" és tudom milyen, amikor komolyan is gondol valamit. Nagy sanszt látok rá, hogy jelen esetben az utóbbiról van szó.

2017. máj. 26. 23:17
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

#15: A korod von magad után egy bizonyos felelősséget és viselkedési normát.

Felnőttség nem egyenlő a begyöpösödöttséggel, ha valakinél igen, akkor az gond.

A gyerekesség és a éretlenség nem vonzó. Érted? Ha a pasi ugyanilyen, akkor lehet neki az, de amúgy b.romira nem vonzó. Egy (leendő) párkapcsolatot a te hozzáállásoddal és felfogásoddal nem lesz működőképes. Vagy neked mindegy? Majd elicselkedtek szépen és elhülyéskeditek a problémákat? Ebben a korban a párkapcsolat megköveteli a komolyságot, másképp hogy a francba működne?

Amennyiben a húgod nem ilyen, megeshet, hogy neki nagyobb esélye lesz , mint neked.

Ez nem beszólás akart lenni, tényeket közöltem.

2017. máj. 26. 23:17
 19/37 A kérdező kommentje:

"Amennyiben a húgod nem ilyen, megeshet, hogy neki nagyobb esélye lesz , mint neked."

Tudod mit? Akkor vigye! Nem fogok a húgommal versengeni.

Majd igyekszem megkomolyodni. Egyszer. Ha valakinek kellek így akkor kellek, ha nem, hát nem. Ez van. Nem esek kétségbe.

2017. máj. 26. 23:21
 20/37 anonim ***** válasza:
Jó, akkor miért nem lépsz valamit, ha tudod, hogy tetszel a pasinak? Hogy ne várd meg, amíg több lesz a "szórakozásból"
2017. máj. 26. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!