Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki anélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki anélkül, hogy elszállna minden önbizalmam?

Figyelt kérdés

El akarom mondani egy srácnak, hogy tetszik, viszont mikor ott van a lehetőség, nem tudom megtenni. Nem tudom elmagyarázni jól, de amikor ő ott van és beszélhetnék vele, mindig arra gondolok, hogy mekkora egy undorító rondaság vagyok és hogy sokkal jobbat érdemel nálam. Úgy érzem, ő több nálam emberileg. Mintha én egy rabszolga lennék, ő meg a király. Tudom, fura példa, de ez jól szemlélteti, mit is érzek. Utána meg bánom, hogy nem tettem meg, mert veszíteni valóm nincs vele...

Kérlek mondanátok valamit, ami bátorítana arra, hogy megtegyem? Valamit, amire ha gondolok, ott, abban a pillanatban, akkor több erővel teszem meg...

Köszönöm előre is.

2017. máj. 26. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nembiztos, hogy el kéne mondjad neki.

Érezted rajta, hogy szimpatizál veled?

Ha írt neked, mikor válaszoltál rá (időben percek-órák-napok-hetekkel később), és milyen terjedelemben?

Ha láttad, de féltél tőle, nem nézted-e levegőnek?

-> ezutóbbi azért is kérdés, mert ebből is gondolhatja, hogy lesz@rod, ezért nem kezdeményez.

2017. máj. 26. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Az alapvető probléma az, hogy ez a fiú nem érzékelteti veled, hogy te mennyire értékes ember vagy. Mindenki az, és hidd el, minden lány csodálatos egy-egy fiúnak.

Én sem vagyok 10/10 kategória, párom mégis annak ír le, és ő sem az esete minden lánynak, szerintem mégis ő a legtökéletesebb.

Ha ez a férfi nem bókol, nem bátorít vagy kezel úgy mint egy remek embert, akkor nem valószínű hogy tetszel neki.

Egy jó kapcsolat alapja, és a bizalomhoz is nagyon fontos az, hogy mindkét fél értékesnek érezze magát a másik számára.

Persze ez biztos nem csak a fiú hibája, az önértékelési gondjaidat neked kell kezelned. Nekem így az írásod alapján fiatalabbnak tűnsz. 14-20 éves korban normális, hogy egyes lányoknak megcsapong az önbizalma.

Fontos lenne, hogy realizáld az önképedet. Nem kell azt gondolni hogy te vagy mindenkinek a legjobb és legszebb, de jó ha tudod, hogy valakinek így is tökéletes vagy.

2017. máj. 26. 23:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Én tudom jól, hogy nem kedvel, nem is reménykedem már az ellenkezőjében, de el szeretném mondani neki, mert nem tudok úgy elmenni ebből az iskolából, hogy ez bennem marad. Szerintem van joga tudni, az, hogy mit kezd az információval, már csaj tőle függ. Ja és igen, 14 éves vagyok, és szerintem egyáltalán nem vagyok önbizalomhiányos, csak tisztában vagyok azzal, hogy is nézek ki.
2017. máj. 26. 23:25
 14/16 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 26. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:

shh-- tisztában lehetsz azzal, hogy neki nem vagy az esete, a visszajelzéséből.

De nem tudhatod, hogy valakinek a tömegből talán nagyon is csinos lány vagy. Pedig ez így van.

Egyébként meg, ha biztos vagy benne, hogy nem tetszel neki, ne alázd meg magad. Ha mindenképp ki akarsz fejezni valamit, mondd azt neki, hogy kedveled, vagy hogy szerinted nagyon helyes/értelmes stb srác. Csak ejts el egy megjegyzést beszélgetés közben, dicsérd meg és kész.

De ne csinálj belőle nagy vallomást szerintem, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe.

2017. máj. 26. 23:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy nem teszem neki. Nem tudom... Régen sok időt töltöttünk együtt és akkor olyan volt, mintha kedvelne, sőt, nyilvánvaló volt. De hirtelen teljes idegenek lettünk, már nem is beszélünk. És ő is megváltozott eléggé azóta.

És tényleg nem úgy kéne elmondanom neki, hogy letámadom a folyosón. Inkább megvárom a megfelelő alkalmat.

Köszönök minden tanácsot!

2017. máj. 27. 07:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!