Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek ez bejön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ez bejön?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy lány akivel ok nélkül üvöltöznek, vagy csesztetnek, és teszem azt, megvédi egy srác akivel egyébként nincs jóban,(és nem is tetszik a lánynak), akkor az imponál nektek hogy megvédett? 18/f
2010. máj. 17. 12:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem? nekem nem jönne be ha csaj lennék h közbe beleavatkozol...így meg kiütnélek. :D pedig nem vagyok verekedős, de tényleg semmi de semmi közöd hozzá, feltéve ha a pasijával csinálja ezt. Róla van szó?
2010. máj. 17. 12:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon bejönne, olvadnék tőle titokban, persze nem mutatnám ki :D:D
2010. máj. 17. 12:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejonne :D tiszta lovagias.. tetszik :D
2010. máj. 17. 12:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hm, hát nekem nem kell megjátszani alapból ilyen vagyok :)

3x mentettem életet önzetlenül - autópályán, városban, strandon - meg az utcán többször is megvédtem számomra vadidegen lányokat csövesek zaklatásaitól.

Milyen égő már - kigyúrt állat pasi ott áll a buszmegállóban - a várórészen 2 csinos egyetemista csaj ül - és egy hajléktalan elkezdi őket piszkálni fogdosni - a csávó le se xarta ... én meg 75kg-s létemre odamegyek és kiálltam értük - ennyit erről.. Ilyen világban élünk, ez van

22F

2010. máj. 17. 12:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja nem egyik srác csak elkezdte oltani valami hülyeség miatt. És a végén már le p*csázta meg minden, és akkor úgy éreztem ezt azért mégse, és kicsit hangosabban, erélyesebben rászóltam, hogy vegyen vissza. Egyépként nem szoktam beleavatkozni mások magánéletébe, és itt is csak azért tettem, mert nem magánélet volt, és a lánynak ko nélkül nagyon szarul esett.
2010. máj. 17. 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát, bocs, én lehet, pofánb*sztalak volna, h ne avatkozz a dolgaimba, rohadtul utálom, ha olyas vki szól be, akinek semmi köze nincs az ügyhöz, és még el van szállva magától, h ohh, ő engem megvédett. Ilyenkor a srácokat le szoktam csapni, meg tudom ám én védeni magamat, nincs szükségem mások segítségére.

De nyilván ezzel nem minden csaj van így, nekik biztos jól esik. És én vagyok a kivétel, aki a szabályt erősíti :)

De nem akartalak ezzel megbántani :)

2010. máj. 17. 12:56
 7/18 A kérdező kommentje:

12:51

Akkor: Essere un Padre insegnante!! :D Én is kiállok mások igazáért,csak nem vagyok az a villantós fajta. Sokszor inkább kimaradok, de amikor látom hogy baj van akkor közbe lépek (Nekem se nehéz 176/81). Életet még nem mentettem, de hát nem lehet mindenki Hero :D

2010. máj. 17. 12:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Utána ha meglátnám hálás lennék neki, de nem szívesen találkoznék vele, mert felidézné a rossz emlékeket. Még inkább eltávolodnék tőle.
2010. máj. 17. 12:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
12:56 Te egy agresszív kismalac vagy :D
2010. máj. 17. 13:01
 10/18 anonim ***** válasza:

13:01

Nem, nem vagyok agresszív kismalac, csakhát, sokakkal ellentétben nem kapok sírógörcsöt, ha vki felbosszant, és főleg nem tekintek "hős megmentőként" arra a srácra, aki engem lovagiasan megvédett. -.-"

Tudod, ez már a 21. század, nem kell a hős lovag nyakába ugrani! ;)

Meg tudom védeni magam, és aki meg beleavatkozik, még azt is leüvöltöm, a bunkó sértegetővel együtt.

2010. máj. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!