Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nálatok ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nálatok ha valaki rendszeresen bókol nektek, esetleg egy ponton túl durvább "beszólásai" is vannak, azt esélyes, hogy lúzerként kezelitek egy idő után?

Figyelt kérdés
Most a munkahelyemen egyedül vagyok férfiként a részlegemen, és azon kaptam magam, hogy egyre többször dicsérgetem a lányokat, de annál, akinél látom, hogy vevő rá még a s_ggére vagy a feszes melleire is teszek megjegyzést. 26/F
2017. máj. 25. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%
10.: akkor bozonygasd az igazad, csak ne lepődj meg, ha kiközösítenek/a főnök behivat,mert panaszt tesznek rád
2017. máj. 25. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:
A munkatársak seggere, mellére csak a végtelenül tahó prolik tesznek megjegyzést, és zaklatás kategória.
2017. máj. 25. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:

mi a franc 0.o

tehát kérdező, akinek nem jön be a tahóság, az hazudik...ok

szerintem sincs annál gázabb ha egy random pasi, aki nem a barátom, vagy nem "udvarol" a seggemet/mellemet dícséri...főlrg ha folyton, és másokét is.

te kérdezted, nem tűnsz-e ettől lúzernek, szóval csak van valami sejtésed a dologról :D így ha megkapod a választ, hogy igen, lúzernek tűnsz, nem ér nyarvogni, hogy neeeem nem iiiis nektek igenis ez tetsziiik

2017. máj. 25. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!