Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy lány nem bírja ha megérinted? Ha igen akkor miért mondják hogy a lányok felizgulnak ha egy fiú hozzáér?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
ROFL :D:D:D:D:D:D
2010. máj. 17. 08:42
 2/10 anonim ***** válasza:

He? :DD

Hát biztos van olyan lány is..és szerintem nem rájuk mondják hogy felizgulnak ettől. :D

2010. máj. 17. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:

én azt nem birom ha idegenek hozzámérnek. hamár megismertem az illetőt onnantól okés ;)

16/L

2010. máj. 17. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
én gyűlölöm, ha idegen vagy távoli ismerős túl közel jön vagy ok nélkül megérint. ugyanez áll azokra, akik nem szimpatikusak... mellesleg attól izgul fel az ember, ha jó helyen talál el az érintés...
2010. máj. 17. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előzőnek. Jó helyen kell meéginteni. Tehát ne a szemgolyóját tapogasd, az kicsit nem bírják.
2010. máj. 17. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Én pl. csak a párom érintését tudom elviselni.

Nem mondom, a többiek is felizgatnak, csak nem ebben ez értelemben. :) Kifejezetten utálom, ha idegenek hozzámérnek.

2010. máj. 17. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:
És ahhoz hogy felizguljon feltétlenül intim helyen kell megérinteni?
2010. máj. 17. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdésben benne van a válasz:)

Szerintem te is tudod, hogy nem feltétlen kell egyből a bugyijába nyúlkálnod, anélkül is fel lehet izgatni.

2010. máj. 17. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell intim helyen megérinteni. Ha nekem tetszik valaki, és megérint, már attól összerázkódom. Viszont ha idegen érint meg,akkor nagyon taszít.
2010. máj. 17. 11:08
 10/10 A kérdező kommentje:
És lehet az hogy csak mondja hogy zavarja ha megérintem de igazából nem zavarja?
2010. máj. 17. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!