Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd drasztikusan megváltoztatná a hajszínét?
Nézd, én általában felcseszem magam a párkapcsolatban is csak egózni tudó kisgyerekeken, de azért ez már szerintem a másik véglet.
Egy egyszerű (értsd: természetes színről egy másik természetesre) hajszínváltás szerintem nem az a kimondottan megbeszélendő dolog.
Szólj előre, ha annyira akarsz, de inkább csak tedd meg! Hajrá! :)
Mondd meg neki, hogy így döntöttél és pont.
Esetleg megkérdezheted, szerinte mi állna jól - mert pl. szőke után egy fekete eléggé omg! :)
4- ess vagyok.
Exemnél pl. egy sima hajvágás is problémás volt, mert már hisztizett, meg leszólt.
A párom támogatja bármilyen hasonló ötletemet (vágás, mert én nem festetem, szeretem a színét), annyit kér, hogy előtte szóljak neki, ne legyen tök meglepetés, de pl. rövidebb hajjal is tetszettem neki, éd egy pixie-vel is megnézne :)
Mikor mondtam, hogy az fiús, mondta, hogy ne hülyéskedjek már, tök nő vagyok, rövid hajjal is biztosan jól néznék ki... elgondolkodtat, és örülök, hogy nem leszól.
Nekem tetszik a hozzáállásod, beszéld meg a pároddal, az valóban korrekt..
Szeretem, ha egy nő képes/ szeret magán változtatni;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!