Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 45 év feletti férfi, aki bepróbálkozik egy 24 éves nőnél, miért játssza a sértődöttet, és miért szomorodik el, amikor a 24 éves visszautasítja?
Figyelt kérdés
Számomra felfoghatatlan ez a reakció. Szerintem az ilyeneknek a saját korosztályuk felé kéne érdeklődniük, nem huszonéves friss húson kéne hogy járjon az eszük, mi több, még el is szomorodik, amikor a huszonéves visszautasítja. Most komolyan azért süllyed magába az ilyen, ha visszautasítja a huszonéves, mert nem kaphatta meg a friss húst? Nevetséges... megvan a véleményem az ilyen vén kéjencekről.2017. máj. 20. 10:10
11/24 anonim válasza:
Egyszerű, ha olyan a nő lelki világa, simán lehet vele manipulálni. Játszottam én is ilyet és nem egy 18-22 éves nőnél be jött. Nálad nem, majd másnál be jön. Nincs ott valós sértődés.
12/24 A kérdező kommentje:
Undorító vén kéjencek.............
2017. máj. 20. 12:44
13/24 A kérdező kommentje:
Engem nem tud manipulálni a vén kéjenc
2017. máj. 20. 12:49
14/24 anonim válasza:
Tudom, hogy egy hét alatt vén boszi lettem, mikor most betöltöttem a 30-at, de pont tegnap írt rám egy 54 éves férfi. Nézem, hogy basszus, a szüleim fiatalabbak nála. Azért az önbizalmukat irigylem.
15/24 A kérdező kommentje:
Az a röhej az egészben, hogy én még be is szóltam neki, és utána még mindig jött nyomulni. Na utána elküldtem..... akkor beadta a sértődöttet. Ami holtra nem érdekel.
2017. máj. 20. 14:16
16/24 anonim válasza:
A pasi is hülye volt, főleg a visszautasítás után, de én nem találom ezt annyira, de annyira felháborítónak.
Valahol még mindig hétköznapibb a történet mint egy huszonéves srác próbálkozása egy negyvenes-ötvenes nőnél, és az is megtörténik.
17/24 A kérdező kommentje:
Hát igen... olyan is van... vannak dolgok.... de az valahol érthető, mert annak a srácnak anyakomplexusa van, az ilyen srácoknak általában az van.
2017. máj. 20. 16:24
18/24 anonim válasza:
Szereted beskatulyázni az embereket? Akkor nekem is anyakomplexusom van? 19 évesen nekem is volt 45 éves barátnőm.
19/24 anonim válasza:
Ugyan, szó sincs itt - nagy átlagban- anya/apakomplexusról. Egyszerűen szeretnék kipróbálni a szexet az idősebb/fiatalabb korosztállyal.
Bár kevés kivétel van, aki tényleg komoly kapcsolatot akar ilyen formán.
20/24 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem beskatulyázni az embereket. Aki 19 évesen 45 évessel jár, az szerintem anyakomplexusos.
Aki 20 évesen 45 évessel jár, az apakomplexusos.
Aki 48 évesen kikezd egy huszonévessel, az pedig vén kéjenc.
2017. máj. 20. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!