Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megleckéztetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megleckéztetni?

Figyelt kérdés

Ha nem foglalkozik velem eleget, de az nem lenne lecke, ha én sem foglalkozom vele eleget. Elfelejteni nem megoldás, több mint egy éves párkapcsolatról van szó, és különben is törődik velem, csak figyelemhiányos vagyok.

A cél, hogy többet foglalkozzon velem, nem más, aki más célt kitűzve válaszol, inkább tartsa távol a klaviatúrától a zsíros ujjait.

2017. máj. 19. 23:44
 1/5 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne a megleckéztetésen gondolkozz hanem azon, hogy mikor keresel fel egy szakembert. Nem sértésből mondom, bár gondolom ez úgysem fog megtörténni szóval felesleges is volt leírnom. A kérdésed kapcsán meg annyit mondanék még, hogyha leülnél vele megbeszélni akkor még mindig lehet többre jutnál mint holmi megleckéztetéssel és játszmázással amivel lehet csak a kapcsolatotokat fogod rombolni.
2017. máj. 19. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem zsíros az ujjam, törődök a bőrömmel, ellentétben veled.

Te beteg vagy. Pszichológusnál a helyed.

A párod meg egy normális embert érdemel maga mellé, aki nem akarja megszívatni, mert nem elégíti ki a lehetetlen figyelmre vágyó elképzeléseit.

2017. máj. 20. 00:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk leckéztetés helyett értelmes felnőttek módjára megbeszélitek?
2017. máj. 20. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Elkényeztetett,akaratos,hisztis pics@. Aki csak azt szeretné hogy körülötte forogjon a világ.Szállj le a magaslóról és minden rendben lesz tündérem. Veled lehetne az érzése egy férfinek hogy inkább a pokol mint te.
2017. máj. 20. 01:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy pasi a kérdező. És előttem leírták a tutit: kommunikáció. De ha valami lelki nyomor miatt vagy figyelemhiányos, azt nincs az a párkapcsolat ami kielégítse. Tanulj meg egyedül is boldognak lenni.
2017. máj. 20. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!