Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok/nők?
Figyelt kérdés
Férfias pasi vagyok, de a saját nememhez vonzódom.
Sok lány próbálkozik nálam a külsőm miatt, és mikor ezt elmondom nekik, megsértődnek, és hatalmas nagy hazugságnak érzik, mondván, "ilyen pasi nem lehet meleg", és megsértődnek, mert azt hiszik, hogy így akarom lerázni őket.
Örülnék egy-két lánybarátnak, de az a baj, így esélyem sincs találni!
Nem értem a sztereotípiájukat, hogy miért nem lehet egy férfias pasi meleg... miért van ez bennük, hogy egy meleg srác csakis vékony, "férfiatlan" lehet.
Nyilván nem az összes nőre értem ezt, persze, hogy van kivétel, csak még nem találkoztam ilyennel -amit sajnálok!
2017. máj. 18. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!