Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb (kevésbé rosszabb)?
Egy olyan embert szeretni, akivel soha nem lehet semmi köztetek, vagy egy kitalált, képzeletbeli emberebe?
Akinek elég erős és jó a képzelőereje, hogy kitaláljon magának egy olyan srácot, aki kel neki!
Melyik a kevésbé rosszabb?
Tudom, hogy hülye kérdés, de mégis? :(
Nem hiányzik nekem semmilyen dugás, vagy drog vagy akármi!
Nem hiszem el, hogy itt nincsenek normális emberek!
Nem tudjátok felfogni? Az a lényeg, hogy szerelmes vagyok egy olyan fiúba, aki rám se hederít! És teljesen összeomlottam!
Az utolsónak azért kösz! :I
Próbáld meg elfelejteni a srácot. Keress mást.
Nekem is volt már olyan, hogy beleszerettem egy srácba, ő szart a fejemre,csalódtam, de beletörődtem, utána 5 évvel összejöttünk és 1 évig jártunk, belém szeretett és amikor szakítottunk ő csalódott és őszintén(?) jól esett, hogy én is tudtam neki fájdalmat okozni(tudom szemét vagyok, de sose felejtem el, hogy ő mit tett velem anno)
Most ha már visszagondolok, nem jönnék vele össze megint, (hülyeség, de) a régi dolog egy jel volt, hogy mi nem illünk össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!