Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek! Ti hogy tekintenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Ti hogy tekintenétek arra a lányra aki egy kövér emberrel beszélget vagy sétál az utcán?

Figyelt kérdés

Szóval odáig jutottam, hogy van egy csaj aki tetszik, meg is hívnám kávéra , de aggótok attól, hogy furcsán néznének rá amennyiben ketten lennénk egy asztalnál, vagy sétálnánk. Meglehetősen rusnya és kövér vagyok nem akarom a lányt kínos szituba hozni.

Épp elég nekem hallgatni a beszólogatásokat, hogy " gurulj odébb marha" ez mondjuk boltba volt. Nekem ezek már nem sértőek.

Lefogyni lusta vagyok, ebben az egyben nem vagyok kitartó. :)

2017. máj. 17. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Mackós pasik mindig is a kedvenceim voltak. Örülnék neki, ha ilyet látnék az utcán és nem csak.
2017. máj. 17. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem erre egy éttermi hasonlat jut az eszembe, a szakács haverom szokta mondani, mikor este kinéz a konyháról az étterembe, mennyien vannak, és milyen emberek vannak.

Amikor egy testesebb ember egy playmate féle csajjal jön, akkor mindig azt mondja, hogy a csirkemellet is belehet tekerni szalonnával, és ha jól átsütik még finom is tud lenni.

2017. máj. 17. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Az már régen rossz, ha így gondolkodsz. Ha egy lánynak tetszel, bejössz neki valamilyen módon akkor pont nem fogja érdekelni, hogy más mit gondol rólatok. Ha meg nem tetszel neki nincs is kérdés. Ez szerintem értelmetlen kérdés.
2017. máj. 17. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy, nem érdekel, ki kivel mászkál, tegye, ahogy neki jólesik. Viszont nálam a "lefogyni lusta vagyok" kijelentéssel el is ásnád magad. Én is túlsúlyos vagyok, de teszek azért, hogy változtassak, mert tisztában vagyok a kockázataival és- ahogy neked is, nekem is önbizalomhiányom van emiatt, de én ebbe nem fogok belenyugodni, sokkal jobb az élet, ha van az embernek önbizalma és elégedett magával.
2017. máj. 17. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha feltűnően szép, megnézem, de nem szokott érdekelni, hogy milyen emberrel van.
2017. máj. 17. 17:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sehogy. Van nekem sok más dolgom is az életben, mint az,hogy azzal foglalkozzak,hogy ki kivel sétál, kávézik, stb. Igaz, ha semmi dolgom nem lenne,akkor sem foglalkoznék másokkal. Egyébként ne az érdekeljen téged,hogy mások mit szólnának, az érdekeljen,hogy a lány szívesen elfogadja e a meghívást. Ez a kettőtök dolga, más idegen embernek köze nincs hozzá. Komolyabb dolgot akarsz véghez vinni az életben,akkor ne emelj magad elé ilyen gátakat,hogy mit szólnak az emberek! Fogyni viszont fogyhatnál az egészséged érdekében.
2017. máj. 17. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pont abban kellene kitartónak lenned,hogy lefogyj. Ahogy előttem is írták: fontos az egészséged miatt is, és fontos a párkapcsolat miatt is.

Amit írsz abból arra lehet következtetni,hogy nagyon túlsúlyos vagy, nem csak mackós alkatú.

Most gonosz leszek: mindenhol előnyösebb egy mackós alkat mint egy gurulj odébb, pl. a munkahelyen is....

2017. máj. 17. 18:03
 8/10 Interferencia ***** válasza:
Mint egy lányra, aki kövér emberrel sétálgat az utcán, szoktam ilyet látni (gondolom te is). Nekem mindegy, hogy idegen emberek mit csinálnak.
2017. máj. 17. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
"aggótok"
2017. máj. 17. 19:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, elírtam egy betűt, jaj mi lesz.

Igen-igen munkahelyen is gond, eleinte nem akartak alkalmazni a cégnél ahol vagyok, csak sajna vagy nem aki ezen a területen van az inkább kiment külföldre, na én meg szeretek itt élni, szegény munkahelyem most épp kényszerpályán van. :)

Köszi a válaszokat :)

2017. máj. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!