Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ez velem? Miért csinálják ezt a pasik?
Figyelt kérdés
Ez a srác már a harmadik ilyen akibe szerelmes voltam..akkor nem kellettem neki. Eltelt 1 év és mostmár én kellek neki.( de engem meg már ő nem érdekel mivel játszott az érzéseimmel) miért csinálhatják ezt velem? (Nem szexről van szó mert az nem volt köztünk szóval nem azérr keres)2017. máj. 15. 18:39
1/2 anonim válasza:
Mert akkor nem volt bátorsága kezdeni veled, és hanyagolt... de az is lehet, hogy csak nem tetszik senkinek, és mivel tudja, hogy te szeretted, reménykedik benne, hogy lehet köztetek valami.
2/2 anonim válasza:
Mert akkor volt más, aki jobbnak tűnt nálad, de később rájött hogy hoppá... Pont azért csinálják ezt, amiért a nők is szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!