Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családja van azt mondta nem szereti és otthagyná hogy lehet egy ilyet feldolgozni?
Ez nem románc ! Esküszöm !
Szerintem ő is tudja hogy itt az alkalom hogy lépjen hogy ha tényleg igaz amit mondd, de ez már úgy elvan cseszve...
Jaj kislány, ne legyél már ennyire naiv! És azon vajon nem gondolkodtál el, hogy vajon egy házas pasi miért akar egy független nővel lenni? Mert sz..r a kapcsolata, de megszokásból soha nem fogja őt otthagyni, viszont kell egy friss pipihús, akit megd..ug és kész.
És a másik, hogy te miért állsz szóba egy foglalt emberrel?
Ezek szerint kevés férfival találkoztál. Ők képesek még a csillagokat is lehazudni, hogy elérjék a céljukat.
Nem tudom le írni mit érzek. Részben tudom hogy hazudik de tudom hogy van igaz is abban amit mondd. Viszont tudom, hogy nem csak úgy megy hogy otthagyja és kész.
Tisztában van vele hogy egy idő után minden kapcsolat megszokás lesz, itt meg gyerek is van. ...
Tényleg szinte biztos, hogy nem hagyja ott.
Én értem, hogy eszeveszettül beleszerettél, de vak miért akarsz lenni?
Az az igazság amit az ismerőseinek mondott. Téged nyilván szexre tart, vagy arra akár tartani, ezért nem fogja neked megmondani, hogy nem hagyja el a családját. De nem fogja. Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!